Hautapaikat ja hautojen hoidot

Hautausta, hautapaikkaa ja haudan hoitoa koskevat käytännön järjestelyt

Hautajaiset

Hautajaisjärjestelyt kannattaa aloittaa ottamalla yhteyttä joko kyseisen seurakunnan kirkkoherranvirastoon tai yksityiseen hautaustoimistoon.

Kun haluat varata seurakunnan tilan muistotilaisuutta varten, voit tutustua tiloihin etukäteen täällä.

Tilavarauksen voit tehdä kirkkoherranvirastossa (yhteystiedot alla). Tiloista peritään vuokra voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Hautapaikka

Naantalin seurakunnan alueella on kolme hautausmaata

Merimaskun seurakunnan alueella on

Rymättylän seurakunnan alueella on

Valkoisia kukkia ja muistokivi

Hautapaikan voi lunastaa määräajaksi. Kun haluat sopia hautapaikasta Naantalin kirkon hautausmaalla, Hakapellon hautausmaalla Velkuan hautausmaalla tai Merimaskun hautausmaalla, ole yhteydessä seurakuntayhtymän taloustoimistoon (ks. yhteystiedot alla). Kun haluat sopia hautapaikasta Rymättylän hautausmaalla, ole yhteydessä Rymättylän kirkkoherranvirastoon (ks. yhteystiedot alla). Hautapaikkamaksut määräytyvät voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Haudan hoito

Omaisten on nimettävä hautaoikeuden haltija, joka vastaa haudan hoidosta ja edustaa omaisia hautaa koskevissa kysymyksissä.

Haudalle voi istuttaa itse perennoja tai kesäkukkia. Voit myös tilata seurakuntayhtymältä kasteluhoidon tai haudanhoidon kukilla. Kun haluat sopia haudan hoidosta jollain Naantalin seurakunnan hautausmaista, ole yhteydessä seurakuntayhtymän taloustoimistoon (ks. yhteystiedot alla). Haudanhoitohinnat määräytyvät voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Velkuan hautausmaalle ei ole mahdollista saada haudanhoitopalveluja.

Etsitkö tiettyä hautaa hautausmaalta?

Naantalin kirkon, Hakapellon, Velkuan ja Merimaskun hautausmaiden hautapaikkatietoja voit kysyä seurakuntayhtymän taloustoimistosta.

tilavaraukset, virkatodistukset ja sukuselvitykset, perhejuhlat ja hautajaiset
040 130 8301
Piispantie 2
21100 Naantali