Hautajaiset

Ilta on tullut Luojani, armias ole suojani. Anteeksi synnit antaen rauhalla siunaa Jeesuksen.

Läheisen ihmisen kuollessa suru varjostaa arjen. Myös oman elämän rajallisuus tulee vastaan. Luopumisen hetkellä voimme jättää oman ja kuolleen läheisenkin elämän suurempiin käsiin. Jeesuksen sanoman kautta meillä on toivo jälleennäkemisestä.

Hautajaiset antavat tilan yhdessä suremiseen ja keskinäiseen lohdutukseen. Yhteisestä ajasta kiitollisena voidaan saattaa läheinen viimeiselle matkalle. Poisnukkunutta läheistä voi hyvästellä tutuin virsin ja raamatunkohdin. Yhteisessä rukouksessa pyydetään voimaa kaipaukseen ja suruun.

Hautajaisten järjestäminen Naantalin seurakunnassa

Naantalin seurakunnassa järjestetään siunaustilaisuuksia perjaintaisin ja lauantaisin. Perjantaisin siunausajat ovat klo 11 ja klo 14, lauantaisin klo 10 ja klo 13. Huom! kesälauantaisin klo 9.30 ja 12.30. Voit sopia siunaustilaisuuden ajankohdasta ottamalla yhteyttä kirkkoherranvirastoon. Kirkkoherranvirastossa voit sopia myös muistotilaisuuden tilavarauksesta.

Hautapaikasta sovitaan seurakuntayhtymän taloustoimistossa. Myös paikalliset hautaustoimistot auttavat hautajaisten järjestämisessä.

Enkelipatsas