Päätöksenteko

Kirkkoherra johtaa seurakuntaa yhdessä seurakuntaneuvoston kanssa.

Naantalin seurakunnassa päätösvaltaa käyttää seurakuntaneuvosto, jossa on puheenjohtajan lisäksi neljätoista (14) muuta jäsentä. Puheenjohtajana toimii kirkkoherra.

Naantalin seurakunta kuuluu Naantalin seurakuntayhtymään yhdessä Merimaskun ja Rymättylän seurakuntien kanssa.

Seurakuntayhtymä huolehtii jäsenseurakuntien talous- ja palkkahallinnosta, kiinteistöhallinnosta, hautaustoimesta, yhteisestä viestinnästä ja ympäristötyöstä.

Seurakuntayhtymän ylintä päätösvaltaa käyttää yhteinen kirkkovaltuusto, jossa Naantalin seurakunnalla on 22 jäsentä.

Seurakuntaneuvosto kaudella 2023-2026

Puheenjohtajana toimii Naantalin seurakunnan kirkkoherra Jani Kairavuo.

Kaksi avainta osittain päälekkäin. Avaimenpäät ovat sydämen muotoiset.

Jäsenet:

Katri Tuominen, Jyrki Rautiainen, Markku Leivo, Tommy Björkskog, Viveka Raitanen, Erkki Rantanen, Pirjo Orrela, Anita Mäkilä, Marjo Sipilä, Pirjo Järvenranta, Jari Paasikivi, Hannele Vienonen, Marketta Keihäs, Kari Kouki.

Kokoonpano (14 jäsentä) määräytyy 2022 vaalien tuloksen perusteella. Henkilökohtaisia varajäseniä ei ole. Varajäsenet kutsutaan vertailulukujen mukaisessa järjestyksessä.

Seurakuntaneuvoston esityslistat

Seurakuntaneuvoston pöytäkirjat

Naantalin seurakunnan edustajat yhteisessä kirkkovaltuustossa kaudella 2023-2026

Valitut ehdokkaat vertausluvuittain tästä linkistä.

Yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtaja valitaan ensimmäisessä kokouksessa.