Päätöksenteko

Kirkkoherra johtaa seurakuntaa yhdessä seurakuntaneuvoston kanssa.

Naantalin seurakunnassa päätösvaltaa käyttää seurakuntaneuvosto, jossa on puheenjohtajan lisäksi neljätoista (14) muuta jäsentä. Puheenjohtajana toimii kirkkoherra.

Naantalin seurakunta kuuluu Naantalin seurakuntayhtymään yhdessä Merimaskun ja Rymättylän seurakuntien kanssa.

Seurakuntayhtymä huolehtii jäsenseurakuntien talous- ja palkkahallinnosta, kiinteistöhallinnosta, hautaustoimesta, yhteisestä viestinnästä ja ympäristötyöstä.

Seurakuntayhtymän ylintä päätösvaltaa käyttää yhteinen kirkkovaltuusto, jossa Naantalin seurakunnalla on 20 jäsentä.

Seurakuntaneuvosto kaudella 2015-2018

Puheenjohtajana toimii Naantalin seurakunnan kirkkoherra Jani Kairavuo. Jani Kairavuon viransijaisena toimii Lasse Mustonen.

Avaimet, joiden pää on sydämen muotoinen

Jäsenet:
Riitta Alho (vpj), Pekka Ritvanen, Tiia Tavio, Åke Nyblom, Leena Flander, Raimo Saarela, Lasse Aimonen, Ritva Koskinen, Mari Leppänen, Erkki Rantanen, Jari Paasikivi,  Hannele Vienonen, Kari Kouki,  Reijo Laakkonen.

Kokoonpano (14 jäsentä) määräytyy 2014 vaalien tuloksen perusteella. Henkilökohtaisia varajäseniä ei ole. Varajäsenet kutsutaan vertailulukujen mukaisessa järjestyksessä.

Lue seurakuntaneuvoston tekemistä päätöksistä

Naantalin seurakunnan edustajat yhteisessä kirkkovaltuustossa kaudella 2015-2018

Pekka Ritvanen (pj.), Lasse Aimonen, Riitta Alho, Veikko Aro-Heinilä, Leena Flander, Timo Jyväkorpi, Marketta Keihäs, Ritva Koskinen, Kari Kouki, Reijo Laakkonen, Mari Leppänen, Stina Leppänen, Åke Nyblom, Jari Paasikivi, Erkki Rantanen, Olli Rönnemaa, Raimo Saarela, Tiia Tavio, Samu Turunen, Rauno Vänttinen