Naantalin seurakuntakeskuksen pääsali

Yleiskuva seurakuntakeskuksen pääsalista. Kuvan keskellä tuolirivistöt. Salin etuosassa kokousvälineitä mm. valkokangas, mikrofoni ja videotykki.

Piispantie 2, 21100 Naantali

Naantalin seurakuntakeskuksen pääsalissa järjestetään perhejuhlia, muistotilaisuuksia, konsertteja sekä muita tapahtumia.

Tilaisuuksien järjestäminen

• Seurakuntakeskuksen pääsaliin sivusaleineen mahtuu tuolipaikoille enintään 340 henkilöä TAI pöytäpaikoille enintään 250 henkilöä. Pienempiä tilaisuuksia voidaan järjestää myös pelkästään sivusalissa, jonne mahtuu pöytäpaikoille noin 70 henkilöä.
  • Pääsalissa on äänentoistojärjestelmä (kaiuttimet ja erilaisia mikrofoneja).
  • Pääsalissa on piano. Erikseen sopimalla mahdollisesti myös flyygeli.
  • Erillisestä pyynnöstä on käytettävissä siirrettävä datatykki ja valkokangas.
  • Pöytäliinat sisältyvät salin vuokraan.
  • Tilasta peritään vuokra voimassa olevan hinnaston mukaan. Naantalin seurakuntayhtymän sivuilla olevaan hinnastoon pääset tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.
  • Tilavaraukset tästä linkistä.
  • Tarjoilun voi varata pitopalvelu Amandiksesta, puh. 050 538 1956.

Parkkipaikat

Yleiskuva sivusali kakkosesta. Pitkät pöydät aseteltuna isoa tilaisuutta varten. Pöydillä valkoiset liinat.      Yleisnäkymä sivusali ykkösestä. Pöydät aseteltu arkitilaisuutta varten. Pöydillä kaitaliinat.

Esteettömyys

• Pääsali sijaitsee seurakuntakeskuksen toisessa kerroksessa, jonne on esteetön pääsy hissillä.
  • Inva-WC löytyy juhlatilojen yhteydestä samasta kerroksesta. Toinen inva-WC on seurakuntakeskuksen alakerrassa, jonne on esteetön pääsy hissillä.
Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc