Naantalin seurakuntakeskuksen pääsali

Piispantie 2, 21100 Naantali

Naantalin seurakuntakeskuksen pääsali

Naantalin seurakuntakeskuksen pääsalissa järjestetään perhejuhlia, muistotilaisuuksia, konsertteja sekä muita tapahtumia.

Tilaisuuksien järjestäminen

• Seurakuntakeskuksen pääsaliin sivusaleineen mahtuu tuolipaikoille enintään 340 henkilöä TAI pöytäpaikoille enintään 250 henkilöä. Pienempiä tilaisuuksia voidaan järjestää myös pelkästään sivusalissa, jonne mahtuu pöytäpaikoille noin 70 henkilöä.
  • Pääsalissa on äänentoistojärjestelmä (kaiuttimet ja erilaisia mikrofoneja).
  • Pääsalissa on piano. Erikseen sopimalla mahdollisesti myös flyygeli.
  • Erillisestä pyynnöstä on käytettävissä siirrettävä datatykki ja valkokangas.
  • Pöytäliinat sisältyvät salin vuokraan.
  • Tilasta peritään vuokra voimassa olevan hinnaston mukaan.
  • Tilavaraukset.
  • Tarjoilun voi varata pitopalvelu Amandiksesta, puh. 050 538 1956.

Parkkipaikat

• Parkkipaikat sijaitsevat seurakuntakeskuksen sisäpihalla.
  • Seurakuntakeskukseen pääsee sujuvasti myös julkisilla kulkuvälineillä, ks. www.foli.fi.

Esteettömyys

• Pääsali sijaitsee seurakuntakeskuksen toisessa kerroksessa, jonne on esteetön pääsy hissillä.

Piispantie 2, 21100 Naantali

Piispantie 2, 21100 Naantali