Naantalin seurakuntakeskuksen kappeli

Piispantie 2 , 21100 Naantali

Yleisnäkymä seurakuntakeskuksen kappelista. Vasemmassa reunassa tuoleja ja oikeassa reunassa urut ja alttaripöytä. Katosta roikkuu kattokruunu ja seinällä on alttaritaulu.

Naantalin seurakuntakeskuksen kappeli sijaitsee seurakuntakeskuksen toisessa kerroksessa. Kappelissa järjestetään mm. kasteita ja pienimuotoisia vihkitoimituksia.

Syys- ja talvikaudella kappelissa vietetään arkiehtoollinen joka keskiviikko klo 12. Tilaisuus kestää n. puoli tunti. Tarkempia tietoja tapahtumakalenterista tästä linkistä.

Tilaisuuksien järjestäminen kappelissa

• Seurakuntakeskuksen kappeliin mahtuu noin 40 henkilöä.
  • Kappelissa ei ole äänentoistojärjestelmää.
  • Kappelissa on urut ja piano.
  • Kastetilaisuuksien yhteydessä on käytettävissä valmistautumistila.
  • WC-tilat ovat seurakuntakeskuksen alakerrasta. Inva-WC samassa kerroksessa kuin kappeli.
  • Tilavaraukset kirkkoherranvirastosta tästä linkistä.

Parkkipaikat

Esteettömyys

• Kappeli sijaitsee seurakuntakeskuksen toisessa kerroksessa, jonne on esteetön pääsy hissillä.
  • Inva-WC samassa kerroksessa kuin kappeli. Lisää inva-WC-tiloja on seurakuntakeskuksen alakerrassa, jonne pääsee kappelista hissiä käyttämällä.
  • Lisätietoja esteetömyydestä kirkkoherranvirastostosta.