Naantalin seurakuntakeskuksen kappeli

Piispantie 2, 21100 Naantali

Naantalin seurakuntakeskuksen kappeli

Naantalin seurakuntakeskuksen kappeli sijaitsee seurakuntakeskuksen toisessa kerroksessa. Kappelissa järjestetään mm. kasteita ja pienimuotoisia vihkitoimituksia.

Syys- ja talvikaudella kappelissa vietetään arkiehtoollinen joka keskiviikko klo 12. Tilaisuus kestää n. puoli tunti. Tarkempia tietoja tapahtumakalenterista.

Tilaisuuksien järjestäminen kappelissa

• Seurakuntakeskuksen kappeliin mahtuu noin 40 henkilöä.
  • Kappelissa ei ole äänentoistojärjestelmää.
  • Kappelissa on urut ja piano.
  • Kastetilaisuuksien yhteydessä on käytettävissä valmistautumistila.
  • WC-tilat ovat seurakuntakeskuksen alakerrasta. Inva-WC samassa kerroksessa kuin kappeli.
  • Tilavaraukset.

Parkkipaikat

• Parkkipaikat sijaitsevat seurakuntakeskuksen sisäpihalla.
  • Seurakuntakeskukseen pääsee sujuvasti myös julkisilla kulkuvälineillä, ks. www.foli.fi.

Esteettömyys

• Kappeli sijaitsee seurakuntakeskuksen toisessa kerroksessa, jonne on esteetön pääsy hissillä.
  • Inva-WC samassa kerroksessa kuin kappeli. Lisää inva-WC-tiloja on seurakuntakeskuksen alakerrassa, jonne pääsee kappelista hissiä käyttämällä.
  • Lisätietoja kirkkoherranvirastostosta.

Piispantie 2, 21100 Naantali