Hyvän mielen kahvittelupaikka

Kaikki aikuisten kokoava toiminta on tauolla 28.3.2021 asti.

Seurakuntakeskuksen Kohtaamispaikalla toimii maanantaista torstaihin klo 10-14 viihtyisä hyvän mielen kahvittelu- ja rupattelupaikka Café Armo, jonne ovat kaikki lämpimästi tervetulleita pistäytymään hetkeksi tai viihtymään pitempään. Tarjolla on tuoreita leivonnaisia, kahvia ja teetä, joista maksat haluamasi summan. Keskiviikkoisin voit kahvitella aina iltakuuteen saakka gospelkaraoken merkeissä. Gospelkaraoke on tauolla koronan vuoksi toistaiseksi ja jatkuu mahdollisuuksien mukaan ensi vuoden puolella.

Kahviossa järjestetään viikon varrella erilaisia ohjelmatuokioita, joista suosituin on tiistaisin klo 11 alkava Hyvää huomenta naantalilaiset -hartaustilaisuus. Kauden ohjelma koostuu vaihtuvista puhujista ja esiintyjistä.

Diakoniatyöntekijä on tavattavissa kahvilassa tiistaisin klo 10-11.

Naantalin seurakunnan aurinkoristi

Mikä sanomaton armo,
että Jumala Sanansa kautta
puhuu meidän kanssamme,
ja niin armollisesti,
että hän sen kautta ilmoittaa ja
tarjoaa meille autuaallisen rauhansa
ja ijankaikkisen valtakuntansa.
Ah Herra Jumala,
miksemme siis ole urhoolliset ja rohkiat!

(Lutheruksen muistutuksia)

Palloviiva