Hyvän mielen kahvittelupaikka

Koronaepidemian vuoksi Café Armo on suljettuna.
Avaamme näillä näkymin jälleen maanantaina 31.8.2020 klo 10.

Café Armon puutarhakahvila ja kirppis auki keskiviikkoisin klo 13-15 ajalla 10.6.- 26.8.2020 seurakuntakeskuksen pihassa. Klo 13 pieni hartaus. Nautitaan yhdessäolosta turvavälit muistaen. Tervetuloa!

_________________________________________________

Alla olevat tiedot koskevat Café Armoa 31.8.2020 alkaen

Seurakuntakeskuksen Kohtaamispaikalla toimii maanantaista torstaihin klo 10-14 viihtyisä hyvän mielen kahvittelu- ja rupattelupaikka Café Armo, jonne ovat kaikki lämpimästi tervetulleita pistäytymään hetkeksi tai viihtymään pitempään. Tarjolla on tuoreita leivonnaisia, kahvia ja teetä, joista maksat haluamasi summan. Keskiviikkoisin voit kahvitella aina iltakuuteen saakka gospel-karaoken merkeissä.

Kahviossa järjestetään viikon varrella erilaisia ohjelmatuokioita, joista suosituin on tiistaisin klo 11 alkava Hyvää huomenta naantalilaiset -hartaustilaisuus. Kauden ohjelma koostuu vaihtuvista puhujista ja esiintyjistä.

Diakoniatyöntekijä on tavattavissa kahvilassa tiistaisin klo 10-11.

diakonialogo

Mikä sanomaton armo,
että Jumala Sanansa kautta
puhuu meidän kanssamme,
ja niin armollisesti,
että hän sen kautta ilmoittaa ja
tarjoaa meille autuaallisen rauhansa
ja ijankaikkisen valtakuntansa.
Ah Herra Jumala,
miksemme siis ole urhoolliset ja rohkiat!

(Lutheruksen muistutuksia)

Palloviiva