Löydöt odottavat kirppiksellä

Kaikki aikuisten kokoava toiminta on tauolla 10.2.2021 asti.

Seurakuntakeskuksen Kohtaamispaikalla (Piispantie 2) toimivan Café Armon välittömässä läheisyydessä seurakuntakeskuksen alakerrassa toimii kirppis, josta voit tehdä mielenkiintoisia löytöjä aivan pikkurahalla.

Kirppis on auki Kahvilan kanssa samoihin aikoihin: ma-to klo 10-14 ja lisäksi ke klo 14-18. Kirppiksen tuotteet maksetaan käteisellä.

Tuotto kartuttaa oman seurakunnan diakoniarahastoa, jonka turvin autetaan vuosittain isoa joukkoa hädässä olevia.

diakonialogo

Tavaralahjoitukset

Kirpputorille otetaan ilmaiseksi vastaan puhtaita ja hyväkuntoisia lasten ja aikuisten vaatteita, leluja, kirjoja, astioita, koriste-esineitä, kodintekstiilejä ja muutakin (pientä!) tavaraa.

Vapaaehtoiset työntekijät

Kirpputori toimii vapaaehtoisvoimin. Kirppisvapaaehtoisten joukkoon mahtuu aina myös uusia. Toiminnasta ja vapaaehtoisten työvuoroista vastaa Anita Mäkilä, p. 040 130 8341.