Kirppis

- Löydöt odottavat

Avoinna kesällä 2022

kesäkuussa ja elokuussa tiistaisin klo 10-13. Heinäkuussa suljettu. Seuraa tapahtumakalenteria.

Seurakuntakeskuksen Café Armon (Piispantie 2) välittömässä läheisyydessä seurakuntakeskuksen alakerrassa toimii kirppis, josta voit tehdä mielenkiintoisia löytöjä aivan pikkurahalla.

Näillä aukioloilla jatkamme taas syksyllä 2022

Kirppiksellä on Café Armon kanssa samat aukioloajat: ma, ti, to klo 10-14 ja ke klo 10-18. Kirppiksen tuotteet maksetaan käteisellä.

Tuotto kartuttaa oman seurakunnan diakoniarahastoa, jonka turvin autetaan vuosittain isoa joukkoa hädässä olevia.

Naantalin seurakunnan aurinkoristi

Tavaralahjoitukset

Kirpputorille otetaan ilmaiseksi vastaan puhtaita ja hyväkuntoisia lasten ja aikuisten vaatteita, leluja, kirjoja, astioita, koriste-esineitä, kodintekstiilejä ja muutakin (pientä!) tavaraa.

Vapaaehtoiset työntekijät

Kirpputori toimii vapaaehtoisvoimin. Kirppisvapaaehtoisten joukkoon mahtuu aina myös uusia. Toiminnasta ja vapaaehtoisten työvuoroista vastaa Päivi Leino, p. 040 130 8341.