Löydöt odottavat kirppiksellä

Kevään 2022 toimintakausi vkot 2-21

Kirppis on suljettuna koronarajoitusten vuoksi 30.1.2022 asti.

Seurakuntakeskuksen Kohtaamispaikalla (Piispantie 2) toimivan Café Armon välittömässä läheisyydessä seurakuntakeskuksen alakerrassa toimii kirppis, josta voit tehdä mielenkiintoisia löytöjä aivan pikkurahalla.

Kirppis on auki Kahvilan kanssa samoihin aikoihin: ma-to klo 10-14 ja lisäksi ke klo 14-18. Kirppiksen tuotteet maksetaan käteisellä.

Tuotto kartuttaa oman seurakunnan diakoniarahastoa, jonka turvin autetaan vuosittain isoa joukkoa hädässä olevia.

Naantalin seurakunnan aurinkoristi

Tavaralahjoitukset

Kirpputorille otetaan ilmaiseksi vastaan puhtaita ja hyväkuntoisia lasten ja aikuisten vaatteita, leluja, kirjoja, astioita, koriste-esineitä, kodintekstiilejä ja muutakin (pientä!) tavaraa.

Vapaaehtoiset työntekijät

Kirpputori toimii vapaaehtoisvoimin. Kirppisvapaaehtoisten joukkoon mahtuu aina myös uusia. Toiminnasta ja vapaaehtoisten työvuoroista vastaa Päivi Leino, p. 040 130 8341.