Löydöt odottavat kirppiksellä

Koronaepidemian vuoksi kirppis on suljettuna.
Avaamme näillä näkymin jälleen maanantaina 31.8. klo 10.

Seurakuntakeskuksen Kohtaamispaikalla (Piispantie 2) toimivan Café Armon välittömässä läheisyydessä seurakuntakeskuksen alakerrassa toimii kirppis, josta voit tehdä mielenkiintoisia löytöjä aivan pikkurahalla.

Kirppis on auki Kahvilan kanssa samoihin aikoihin: ma-to klo 10-14 ja lisäksi ke klo 14-18. Kirppiksen tuotteet maksetaan käteisellä.

Tuotto kartuttaa oman seurakunnan diakoniarahastoa, jonka turvin autetaan vuosittain isoa joukkoa hädässä olevia.

diakonialogo

Poikkeukselliset aukioloajat

Kesäaikaan kirppis on auki kesäkuussa tiistaisin klo 10-13. Heinäkuussa kokonaan suljettu. Joulun aikaan kirppis on suljettu viikot 51-01 ja pääsäisen aikaan hiljaisen viikon.

Tavaralahjoitukset

Kirpputorille otetaan ilmaiseksi vastaan puhtaita ja hyväkuntoisia lasten ja aikuisten vaatteita, leluja, kirjoja, astioita, koriste-esineitä, kodintekstiilejä ja muutakin (pientä!) tavaraa.

Vapaaehtoiset työntekijät

Kirpputori toimii vapaaehtoisvoimin. Kirppisvapaaehtoisten joukkoon mahtuu aina myös uusia. Toiminnasta ja vapaaehtoisten työvuoroista vastaa Anita Mäkilä, p. 040 130 8341.