Crosspoint

Crosspoint-illat ovat rentoja ja vapaamuotoisia matalan kynnyksen hengellisiä iltoja, joissa on tilaa kohtaamisille niin Jumalan kuin toinen toistemme kanssa. Crosspoint on kohtaamispaikka kaikille - siis nuorille ja vanhoille, sinkuille, pareille ja lapsiperheille, hörhöille, epäilijöille ja etsiville.

Crosspoint-illoissa on mielenkiintoisia puhuja- ja musiikkivieraita ja illat koostuvat musiikista, ylistyksestä, opetuksesta, rukouksesta ja yhteisestä iltapalasta. Lapsille on joka kerta tarjolla omaa lastenohjaajien valmistelemaa ohjelmaa seurakunnan lastentiloissa, joten mukaan on helppo tulla koko perheen kanssa.

Iltoja suunnitellaan vapaaehtoisporukalla. Vapaehtoistehtäviä on tarjolla myös iltojen aikana. Vapaaehtoisten porukkaa pääsee myös mukaan, joten ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat löytää yhteisöllisen kiva porukan, joiden kanssa tehdä hommia.

Crosspoint-iltoja pidetään n. kerran kuussa syyskuusta toukokuuhun ja vuoden aikana illoissa vietetään ehtoollista 1-2 kertaa. Kesäkuukaudet pitää Crosspoint taukoa.

Syksyn 2020 Crosspoint-illat Naantalin seurakuntakeskuksessa (Piispantie 2)

30.8. klo 17 Jorma Kalajoki, Elisa Murtoperä ja Kaisa Nyblom.

13.9. klo 17 Roni Zidbeck.

18.10. klo 17 puhuja selviää myöhemmin.

15.11. klo 17 Juha Ranta-ojala: Isän rakkaus