Aikuistyössä näkyy seurakuntalaisten kädenjälki

Aikuisille suunnattu toiminta on siirtynyt seurakunnan yhteisille somekanaville koronaepidemian ajaksi.

Naantalin seurakunnan Facebook
Naantalin seurakunnan Instagram

Naantalin seurakunnan Youtube
Naantalin seurakunnan Kastettu kynä -blogi

Viikko-ohjelmaa somessa:
Aamun Sana joka päivä klo 10 (Facebook ja Kastettu kynä -blogi)
Iltahartaus joka ilta klo 21 (Facebook ja Youtube)
Nojatuolikirkko sunnuntaisin klo 10 (Facebook ja Youtube)

Lisäksi vain Facebookissa:
Urkuhetki maanantaisin klo 13
Gospeljumppa tiistaisin klo 17.15
Iltapäivä Live keskiviikkoisin klo 13
Lauletaan yhdessä perjantaisin klo 13

Aikuistyön toiminta on sinua varten, joka haluat käydä seurakunnassa, mutta kaipaat jotakin muuta joko jumalanpalvelusten lisäksi tai niiden sijaan. Aikuistyössä on mahdollista toimia, ideoida ja vaikuttaa seurakunnan toimintaan monella tavalla, löytää ystäviä, osallistua ryhmiin ja tapahtumiin tai olla niitä itse tekemässä.

Kokeile rentoja Crosspoint-iltoja tai perinteisempiä seuroja - tai jos kaipaisit porukkaa, jonka kanssa rukoilla, tule tutustumaan rukouspiiriimme. Aikuistyössä palvelemme myös ruuhkavuosissaan eläviä perheitä tarjoamalla avioparitoimintaa ja naisten iloksi kerran pari kaudessa järjestämme naistentapahtuman. Gospel-jumppa antaa mahdollisuuden pitää huolta kehosta. Myös esim. rukous-, Raamattu- ja armolahjaseminaareja järjestetään aika ajoin.

Löysitkö omasi? Jos epäröit minne mennä tai mielessä on jotakin muuta, ota yhteyttä aikuistyön pastoriin Marja Saantolaan.