Aikuistyössä näkyy seurakuntalaisten kädenjälki

Kesäkuu 2020

Avaamme toimintaamme pienin askelin.

Kesäkuun alusta lähtien on taas mahdollista osallistua jumalanpalveluksiin Naantalin kirkossa.
Sanajumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10.
Suvi-illan ehtoollinen joka toinen ke 10.6., 24.6., 8.7., 22.7. ja 5.8. klo 18.
Naantalin kirkko on auki hiljentymistä ja tutustumista varten kesä-elokuun ajan keskiviikosta sunnuntaihin klo 11-18.

Seurakuntakeskuksessa tapahtuva toiminta on tauolla ainakin 30.6.2020 asti.
Café Armo ja kirppis avaavat ovensa maanantaina 31.8. klo 10.

Some-toimintaa kesällä 2020

________________________________________________________

Aikuistyön toiminta on sinua varten, joka haluat käydä seurakunnassa, mutta kaipaat jotakin muuta joko jumalanpalvelusten lisäksi tai niiden sijaan. Aikuistyössä on mahdollista toimia, ideoida ja vaikuttaa seurakunnan toimintaan monella tavalla, löytää ystäviä, osallistua ryhmiin ja tapahtumiin tai olla niitä itse tekemässä.

Kokeile rentoja Crosspoint-iltoja tai perinteisempiä seuroja - tai jos kaipaisit porukkaa, jonka kanssa rukoilla, tule tutustumaan rukouspiiriimme. Aikuistyössä palvelemme myös ruuhkavuosissaan eläviä perheitä tarjoamalla avioparitoimintaa ja naisten iloksi kerran pari kaudessa järjestämme naistentapahtuman. Gospel-jumppa antaa mahdollisuuden pitää huolta kehosta. Myös esim. rukous-, Raamattu- ja armolahjaseminaareja järjestetään aika ajoin.

Löysitkö omasi? Jos epäröit minne mennä tai mielessä on jotakin muuta, ota yhteyttä aikuistyön pastoriin Marja Saantolaan.