Löydöt odottavat kirppiksellä

Seurakuntakeskuksen Kohtaamispaikalla (Piispantie 2) toimivan Café Armon välittömässä läheisyydessä seurakuntakeskuksen alakerrassa toimii kirppis, josta voit tehdä mielenkiintoisia löytöjä aivan pikkurahalla.

Kirppis on auki Kahvilan kanssa samoihin aikoihin: ma-to klo 10-14 ja lisäksi ke klo 14-18. Kirppiksen tuotteet maksetaan käteisellä.

Tuotto kartuttaa oman seurakunnan diakoniarahastoa, jonka turvin autetaan vuosittain isoa joukkoa hädässä olevia.

diakonialogo

Poikkeukselliset aukioloajat

Kesäaikaan kirppis on auki tiistaisin klo 10-13. Muina aikoina suljettu. Joulun aikaan kirppis on suljettu viikot 51-01 ja pääsäisen aikaan hiljaisen viikon.

Tavaralahjoitukset

Kirpputorille otetaan ilmaiseksi vastaan puhtaita ja hyväkuntoisia lasten ja aikuisten vaatteita, leluja, kirjoja, astioita, koriste-esineitä, kodintekstiilejä ja muutakin (pientä!) tavaraa.

Vapaaehtoiset työntekijät

Kirpputori toimii vapaaehtoisvoimin. Kirppisvapaaehtoisten joukkoon mahtuu aina myös uusia. Toiminnasta ja vapaaehtoisten työvuoroista vastaa Anita Mäkilä, p. 040 130 8341.