Kauneimmat Joululaulut 2023

Su 3.12. klo 14 Kauneimmat Joululaulut svengaten SUMU Big Bandin säestämänä, Naantalin kirkko, Nunnakatu 1.

To 7.12. klo 17.30 Perheiden Kauneimmat Joululaulut, Naantalin seurakuntakeskus, Piispantie 2.
Koko perheen yhteinen joulujuhla ja Kauneimmat Joululaulut -tilaisuus. Mukana laulamassa lapsikuoro Laaksonlapset.

Sön 10.12. klo 15 De vackraste julsångerna, Naantalin seurakuntakeskus, Piispantie 2.

Ke 13.12. klo 18 Kauneimmat Joululaulut, Velkuan Pyhän Henrikin kirkko, Palvan kirkkotie 21. Juha Aavikko, laulu, Niklas Lahnalahti, oboe.

Su 17.12. klo 15 Kauneimmat Joululaulut, Naantalin kirkko, Nunnakatu 1. Lauluesitys Reija Kortet, Helianthus -kuoro, johtaa Johanna Järvinen.

Ke 20.12. klo 12 Kauneimmat Joululaulut, Naantalin seurakuntakeskus, Piispantie 2. Mukana laulamassa Koraalikuoro.

La 6.1. klo 12 Kauneimmat Joululaulut -messu, Hakapellon kappeli, Soinistentie 260.

Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Tilaisuuksissa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle.
Lue lisää Kauneimmat Joululaulut -kampanjasta ja lahjoitustavoista https://kauneimmatjoululaulut.fi/Linkki avautuu uudessa välilehdessä