Sana

"Pitäkäämme huolta toinen toisestamme ja
kannustakaamme toisiamme rakkauteen ja hyviin tekoihin."

Hebr. 10:24

Rippikoulujen ryhmät ovat valmistuneet

Tarkempia tietoja!

Joulusivu on avattu!

Naantalin seurakunnan joulusivulta löydät kaikki joulunajan konsertit, kauneimmat joululaulut sekä joulupyhien hartaudet ja jumalanpalvelukset.

Sivulla on tietoa myös lasten ja perheiden jouluhartauksista, joulumyyjäisistä sekä seurakunnan järjestettänmistä joulujuhlista. Tutustu joulusivuun!

Tarvitsetko taloudellista tukea jouluun?

Naantalin seurakunnan diakoniatyöltä voit hakea jouluavustusta vähävaraisuuden perusteella.

Lisätietoa näiltä sivuilta: Toiminta/Diakoniatyö

Kristuspäivä kutsuu rukoilemaan yhdessä 100-vuotiaan Suomen puolesta

Vielä ehdit, joten liity sinäkin joukkoon ja tule mukaan Turkuhalliin 2.12.! Osta lippusi www.lippu.fi/kristuspaiva. Lisätietoa tapahtumasta www.kristuspaiva.fi.

Itsenäisyyspäivänä kirkossa Finlandia

Suomi täyttää 100 vuotta vain kerran 💕 Sen kunniaksi itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus päätetään juhlallisesti Finlandia-hymniin naantalilaisten kuorolaisten esittämänä. Tule paikalle kuulemaan! Tehdään päivästä yhdessä juhlava!

Siunausta koulutielle!