Seurakuntakeskuksen kappeli

Piispantie 2, 21100 Naantali

Seurakuntakeskuksen kappeli

Naantalin seurakuntakeskuksen kappeli sijaitsee seurakuntakeskuksen toisessa kerroksessa. Kappelissa järjestetään kasteita ja pienimuotoisia vihkitoimituksia.

Syys- ja talvikaudella kappelissa pidetään arkiehtoollinen joka keskiviikko klo 12. Tilaisuus kestää n. puoli tuntia ja päättyy yhteisen ehtoollisen viettoon. Tarkempia tietoja Naantalin seurakunnan tapahtumakalenterista.

Tilaisuuksien järjestäminen kappelissa

• Seurakuntakeskuksen kappeliin mahtuu noin 40 henkilöä.
  • Kappelissa ei ole äänentoistojärjestelmää.
  • Kappelissa on urut ja piano.
  • Kastetilaisuuksien yhteydessä on käytettävissä valmistautumistila.
  • WC-tilat löytyvät seurakuntakeskuksen alakerrasta.
  • Tilavaraukset kirkkoherranvirastosta

Parkkipaikat

• Parkkipaikat sijaitsevat seurakuntakeskuksen sisäpihalla.
  • Seurakuntakeskukseen pääsee sujuvasti myös julkisilla kulkuvälineillä, ks. www.foli.fi

Esteettömyys

• Kappeli sijaitsee seurakuntakeskuksen toisessa kerroksessa, jonne on esteetön pääsy hissillä.
  • Inva-WC sijaitsee pääsalin vieressä toisessa kerroksessa. Lisää inva-wc-tiloja on seurakuntakeskuksen alakerrassa, jonne pääsee kappelista hissiä käyttämällä.
  • Lisätietoja kirkkoherranvirastostosta

Lastenhoitohuone