Soiniemen leirikeskus

Soiniementie 111, 21110 Naantali

Soiniemen leirikeskus

Soiniemen leirikeskus on käytössä vuoden ympäri lähinnä seurakuntiemme omassa toiminnassa. Leirikeskuksessa järjestetään rippileirejä ja erilaisia tapahtumia.

Rantasaunalla on mahdollista järjestää pienimuotoisia perhejuhlia. Tilavaraukset kirkkoherranvirastosta.

Tiloista peritään vuokra voimassa olevan hinnaston mukaan.

Takkahuoneen yhteydessä on keittiö, jossa on kahviastiasto. Vuokraajan tulee varautua tuomaan tarvittaessa mukanaan myös omia astioita. Alkoholinkäyttö ei ole sallittua leirikeskuksen alueella. Saunan voi vuokrata enintään 20:n henkilön käyttöä varten.

Leirikeskuksen pää- ja majoitusrakennusta käytetään vain seurakuntiemme omassa toiminnassa.

Leirikeskukselle johtava tie on suljettu portilla ja alueella on kameravalvonta.

Parkkipaikat

Pysäköintialue on leirikeskuksen päärakennuksen edustalla. Rantasauna on lyhyen metsäisen kävelytien päässä pysäköintialueelta. Huoltoajo sallittu.

Vaativa pyörätuolireitti