Uurnahautausmaa

Naantalin kirkon hautausmaa
Abbedissankatu, 21100 Naantali

Kirkon hautausmaan yhteydessä oleva uurnahautausmaa on valmistunut vuonna 2007. Uurnahautausmaan on suunnitellut arkkitehti Bey Heng. Uurnahautausmaa sijaitsee Naantalin kirkkomaan pohjoisosassa.

Uurnahautausmaan yleissuunnitelmakartta

Uurnahautausmaalla on perinteisiä yksityisiä hautoja, joille voi pystyttää muistomerkin. Yksityisessä uurnahaudassa on neljä uurnasijaa. Seurakuntayhtymä on istuttanut haudoille monivuotiset maanpeittokasvit, joiden hoito kuuluu hautausmaan yleishoitoon. Uurnahautausmaallaon lisäksi muistolehto, sirottelualue ja kolumbaario eli uurnaholvi.

Hautakiviä Naantalin kirkon uurnahautausmaalla
Kaksi kullanväristä lintua hautakiven päällä

Yksityinen hautapaikka uurnahautausmaalla

• Yksityisiä uurnahautoja luovutetaan ainoastaan Naantalin seurakunnan jäsenille kuolemantapauksen yhteydessä. Muiden kuin seurakunnan jäsenten on mahdollista saada hautapaikka kirkon hautausmaan muistolehdosta, sirottelualueelta tai kolumbaariosta. Hakapellon hautausmaalta on saatavissa myös yksityisiä uurnahautoja.
  • Hautapaikan hinta määräytyy voimassa olevan hinnaston mukaan.
  • Seurakuntayhtymältä voi ostaa hautakiven, jonka voi valita useasta vaihtoehdosta: hinnasto
  • Voit sopia hautapaikasta ottamalla yhteyttä taloustoimistoon, ks. yhteystiedot alla.

Muut hautapaikat