Toimintaa Velkualla

Jumalanpalvelukset Velkuan kirkossa

Noin kerran kuussa kokoonnumme viettämään jumalanpalveluksia Velkuan kirkkoon. Seuraa ilmoittelua paikallislehdissä!

Hartaudet Kummelissa

Seurakunta järjestää palvelukeskus Kummelin ryhmäkodissa (Sauniementie 4) säännöllisesti hartauksia.

Hartaudet ovat avoimia kaikille ja niissä on joka kerta ehtoollinen. Sekä pappi että kanttori ovat paikalla.

Musiikkia Velkualla

Velkuan kirkossa järjestetään myös konsertteja, joille kirkko tarjoaa tunnelmalliset puitteet. Seuraa ilmoittelua ja tule kuulolle!

Ystäväpiiri Kummelissa

Tervetuloa ystäväpiiriin Kummeliin! Ystäväpiiri kokoontuu kerran kuukaudessa kirjastossa.

Ryhmää ohjaa diakonissa Minna Pykälämaa.

Hartauden lisäksi esimerkiksi laulamme, runoilemme, visailemme ja keskustelemme - ja tietysti nautimme pullakahvit.

Ystäväpiiri on kaikille avoin, lämminhenkinen hetki yhdessä toisten kanssa.

Lapsille ja nuorille

Seurakunnan lapsi- ja nuorisotyöntekijät vierailevat säännöllisesti Velkuan koululla ja ryhmäpäiväkodissa ohjelman kera.