Toimintaa Velkualla

Jumalanpalvelukset Velkuan kirkossa

Noin kerran kuussa - yleensä su klo 16.30 - kokoonnumme viettämään jumalanpalveluksia Velkuan kirkkoon.

• Su 27.1. klo 16.30 messu. Piia Klemi.
  • Su 24.2. klo 16.30 messu. Marja Saantola.
  • Su 31.3. klo 16.30 messu. Annukka Lindberg, Jani Kairavuo.
  • Su 21.4. klo 16.30 messu. Marja Saantola, Jani Kairavuo.

Hartaudet Kummelissa

Seurakunta järjestää palvelukeskus Kummelin ryhmäkodissa (Sauniementie 4) säännöllisesti hartauksia.

Hartaudet ovat avoimia kaikille ja niissä on joka kerta ehtoollinen. Sekä pappi että kanttori ovat paikalla.

Kevät kaudella 2019 hartaudet pidetään torstaina 24.1., 21.2., 28.3., 18.4. ja 23.5. klo 17.

Musiikkia Velkualla

Silloin tällöin Velkuan kirkossa järjestetään myös konsertteja, joille kirkko tarjoaa tunnelmalliset puitteet. Seuraa ilmoittelua ja tule kuulolle!

Ystäväpiiri Kummelissa

Tervetuloa ystäväpiiriin Kummeliin! Ystäväpiiri kokoontuu kerran kuukaudessa kirjastossa.

Kevätkaudella kokoonnumme ke 6.2., 6.3., 3.4. ja 8.5. klo 12.30. Ryhmää ohjaa diakonissa Minna Pykälämaa.

Hartauden lisäksi esimerkiksi laulamme, runoilemme, visailemme ja keskustelemme - ja tietysti nautimme pullakahvit.

Ystäväpiiri on kaikille avoin, lämminhenkinen hetki yhdessä toisten kanssa.

Lapsille ja nuorille

Seurakunnan lapsi- ja nuorisotyöntekijät vierailevat säännöllisesti Velkuan koululla ja ryhmäpäiväkodissa ohjelman kera.