Sielu ja silmä lepäävät Velkuan kirkon maisemassa

Tilaisuudet Velkualla ja Livonsaaressa syyskaudella 2021

Sinervon talossa

Ti 12.10., 16.11. ja 16.12. klo 11.30 Ystäväpiirit

Velkuan kirkossa

To 28.10. klo 18.30 Musiikkihartaus. Arja Kastinen, pienkanteleet, Jani Kairavuo, hartaus.

La 6.11. klo 14 Pyhäinpäivän messu.

Ma 6.12. klo 11 Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus.

Ke 15.12. klo 18 Kauneimmat joululaulut.

Pe 24.12. klo 15 Jouluaaton sanajumalanpalvelus.

Livonsaaren Seurantalossa

To 25.11. klo 18.30 Toivevirsien ilta.
Su 19.12. klo 17 Kauneimmat joululaulut.

Velkua puolen tunnin ajomatkan päästä Naantalin keskustasta tarjoaa jumalanpalvelus- hartaus- ja musiikkielämälle idylliset saaristolaispuitteet.

Pienessä puukirkossa järjestetään niin jumalanpalveluksia kuin konsertteja - ja silloin tällöin vihkimisiäkin.

Osallistuminen tilaisuuteen Velkuan kirkossa on aina elämys - myös visuaalisesti. Kirkko sijaitsee kauniissa maisemassa luonnon keskellä, missä sielu ja silmä lepäävät.

Palvelutalo Kummelissa on toimintaa ystäväpiirien ja ehtoollishartauksien muodossa.

Tervetuloa myös mökkiasukkaille! Huomioithan lossiaikataulut lähtiessäsi Velkuan kirkkoon kauempaa.

Lue lisää Velkuan kirkosta ja tilaisuuksien järjestämisestä Velkualla sekä niihin osallistumisesta täältä.