Musiikki on iloa, elämyksiä ja voimaa

Musiikkitoiminta on siirtynyt seurakunnan yhteisille somekanaville.

Naantalin seurakunnan Facebook
Naantalin seurakunnan Instagram

Naantalin seurakunnan Youtube

Viikko-ohjelmaa somessa:
Aamun Sana joka päivä klo 10 (Facebook ja Kastettu kynä -blogi)
Iltahartaus joka ilta klo 21 (Facebook ja Youtube)
Nojatuolikirkko sunnuntaisin klo 10 (Facebook ja Youtube)

Lisäksi vain Facebookissa:
Urkuhetki maanantaisin klo 13
Gospeljumppa tiistaisin klo 17.15
Iltapäivä Live keskiviikkoisin klo 13
Lauletaan yhdessä perjantaisin klo 13

Musiikkiryhmät eivät voi kokoontua koronaviruksen vuoksi. Odotamme, että ajat selkeytyvät ja kriisi hälvenee.

Musiikki on aina kuulunut kristillisen seurakunnan elämään ja on keskeinen osa seurakunnan julistustyötä, opetusta, jumalanpalveluselämää ja muuta toimintaa. Seurakunnan musiikkityö pyrkii tavoittamaan laajasti kaikkia seurakuntalaisia. Seurakunnan musiikkityö on yhtä aikaa julistusta, palvelua, rukousta ja elämyksiä. Musiikki ja laulaminen lisää iloa ja tuo lohdutusta suruun, saamme siitä voimaa elämään.

Seurakunnassamme musiikki on keskeisellä paikalla jumalanpalveluksissa, tapahtumissa  ja kirkollisissa toimituksissa. Sen lisäksi järjestämme konsertteja ja musiikkitilaisuuksia. Naantalin seurakunnassa toimii myös kuoroja, joihin toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi palvelemaan seurakuntaa ja kokemaan yhdessä laulamisen riemua.