Musiikki on iloa, elämyksiä ja voimaa

Musiikki on aina kuulunut kristillisen seurakunnan elämään ja on keskeinen osa seurakunnan julistustyötä, opetusta, jumalanpalveluselämää ja muuta toimintaa. Seurakunnan musiikkityö pyrkii tavoittamaan laajasti kaikkia seurakuntalaisia. Seurakunnan musiikkityö on yhtä aikaa julistusta, palvelua, rukousta ja elämyksiä. Musiikki ja laulaminen lisää iloa ja tuo lohdutusta suruun, saamme siitä voimaa elämään.

Seurakunnassamme musiikki on keskeisellä paikalla jumalanpalveluksissa, tapahtumissa  ja kirkollisissa toimituksissa. Sen lisäksi järjestämme konsertteja ja musiikkitilaisuuksia. Naantalin seurakunnassa toimii myös kuoroja, joihin toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi palvelemaan seurakuntaa ja kokemaan yhdessä laulamisen riemua.

Kesäkonsertteja Naantalin kirkossa

torstai-iltaisin klo 19

22.7. Puhu hiljaa rakkaudesta - lauluja elämästä ja rakkaudesta

Puhu hiljaa rakkaudesta -konsertissa kuullaan Sami Niemisen tunteella tulkitsemana lauluja elämästä ja rakkaudesta.

29.7. Barokkihelmiä Naantalin kirkossa

Turun Urkujuhlien konsertissa kuullaan kolmen barokin ajan kuuluisimpien säveltäjien teoksia.

Esiintyjinä muun muassa Essi Luttinen, mezzosopraano ja Ville Urponen, urut ja soitinyhtye.

5.8. Luomakunta ylistää

Elokuun illan konsertissa kanttori Miika Hartikainen soittaa mm. J.S. Bachin ja Harri Viitasen sävellyksiä. Musiikissa soi vanhan luostarin kirkkotila kaikuineen, luomakunnan äänet ja ylistys.