Musiikki on iloa, elämyksiä ja voimaa

Toiminta tauolla koronaepidemian vuoksi

Musiikkitoiminta on siirtynyt seurakunnan yhteisille somekanaville.

Virtuaaliset kesäkonsertit Facebookissa ja YouTubessa
Konsertit striimataan Naantalin seurakunnan Facebook-sivulle ja tallennetaan YouTube-sivulle.
Huom! Konserttien toteutus saattaa kuitenkin muuttua kesän mittaan tulevien mahdollisten uusien ohjeistusten mukaan. Seuraa tiedottamistamme verkkosivuilla, somessa ja paikallislehdissä.

To 16.7. klo 19 Birgitan yön konsertti Naantalin seurakuntakeskuksesta.
Tuuli Lempa, piano. Einojuhani Rautavaara: Ikonit. Mukana Naantalin opiston Mari Zabyshnyin johdolla toimivan ikonimaalausryhmän ikoneja.
Su 26.7. klo 18 Kirkastussunnuntain konsertti Naantalin kirkosta.
Aapo Korhonen, tenori, Visa Turunen, huilu, Miika Hartikainen, urut. J.S. Bach: soolokantaatti Ich habe genug BWV 82.
To 6.8. klo 19 Naantalin kirkon urkujen 30-vuotisjuhlakonsertti Naantalin kirkosta.
Ville Urponen, urut. Juontaa Risto Nordell.

Sometoimintaa kesällä 2020

Musiikkiryhmät eivät voi kokoontua koronaviruksen vuoksi. Tiedotamme syksyn 2020 toiminnan aloittamisesta elokuun aikana.

_____________________________________________________________________

Musiikki on aina kuulunut kristillisen seurakunnan elämään ja on keskeinen osa seurakunnan julistustyötä, opetusta, jumalanpalveluselämää ja muuta toimintaa. Seurakunnan musiikkityö pyrkii tavoittamaan laajasti kaikkia seurakuntalaisia. Seurakunnan musiikkityö on yhtä aikaa julistusta, palvelua, rukousta ja elämyksiä. Musiikki ja laulaminen lisää iloa ja tuo lohdutusta suruun, saamme siitä voimaa elämään.

Seurakunnassamme musiikki on keskeisellä paikalla jumalanpalveluksissa, tapahtumissa  ja kirkollisissa toimituksissa. Sen lisäksi järjestämme konsertteja ja musiikkitilaisuuksia. Naantalin seurakunnassa toimii myös kuoroja, joihin toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi palvelemaan seurakuntaa ja kokemaan yhdessä laulamisen riemua.