Leireiltä ja retkiltä uusia kavereita

Kuka muistaa hauskat bussimatkat ja iloiset leirihetket uusien kavereiden kanssa? Seurakunta järjestää aina silloin tällöin leireijä ja retkiä alakouluikäisille.

Alakouluikäisten kevätleiri 29.-31.3.

Soiniemen leirikeskuksessa. Hinta 20€. Ilmoittautudu tästä linkistä  15.3.2019 mennessä.

Suurleiri Partaharjulla 24.-29.7.2019

Suurleirille ilmoittautuminen tästä! 31.3.2019 mennessä.

Lähde mukaan suurleirille. Naantalin seurakunnan hinta on 100€ 10-14-vuotiaitten junnuleiristä. (sisarusalennushinta 90€)

Tai lähtekää perheenä viikonlopun 26-28.7. leirille hintaan 50€ henkilöltä (sisarukset 45€, alle 3-v. ilmaiseksi).

Leirimatkat kuuluvat hintaan (ellei halua kulkea perheenä omalla kyydillä). Leirillä majoitutaan teltoissa. Leirille odotetaan yhteensä 2000 leiriläistä. Oletko sinä yksi heistä?

Ilmoittautuminen 31.3.2019 mennessä osoitteessa www.naantalinseurakunta.fi/koululaisille/leirit-ja-retket. Tältä sivulta myös lisätietoa leiristä.

Leirimaksuun on mahdollisuus anoa tukea. Mahdolliset tukianomukset perusteluineen timo.havukainen@evl.fi.

Leirikokemuksia yhdessä Naantalin seurakunnan kanssa järjestää myös Naantalin Pelastakaa Lapset ry

Pisara-leiri 2019

Pisaraleiri  24.-29.7.2019 Partaharjulla

www.pisaraleiri.fi

Leirin ohjaajaksi Naantalista mukaan lähtevä nuorisotyönohjaaja Timo Havukainen muistelee:

Olen osallistunut suurleirille 2 kertaa.  Ensin leiriläisenä ja sittemmin työntekijänä. Kumpikin oli hieno kokemus. Tämä kaikki tapahtui kauan aikaa sitten.

Leirillä oli varmaankin kaikenlaista mielenkiintoista tekemistä. Muistan vain hyvän tunnelman ja suuren leirijoukon.

Mieleen painuvin muisto on viimeisen illan ohjelman jälkeinen näkymä. Pääleirin rantaan ilmestyneet soihdut ja valoristi heijastivat valoaan Salvosjärven tyynestä pinnasta. Tämä näkyi hienosti seurakunnan leiripaikalle hämärtyvässä illassa. Ne paistavat vieläkin silmieni verkkokalvolla. Tämä täytyy kokea vielä kerran. Tule sinäkin mukaan leirille!