Leireiltä ja retkiltä uusia kavereita

Kuka muistaa hauskat bussimatkat ja iloiset leirihetket uusien kavereiden kanssa? Seurakunta järjestää aina silloin tällöin leireijä ja retkiä alakouluikäisille.

Tour de Henrik polkupyörävaellus 25-27.6.2019

Tour de Henrik on pyöräpyhiinvaellus Kokemäeltä Turkuun. Vaellus on järjestetty vuodesta 2005 lähtien. Kolmen päivän mittainen vaellus myötäilee Pyhän Henrikin pyhiinvaellusreittiä ja kulkee Kokemäen Henrikin saarnahuoneelta Turun Tuomiokirkkoon. Matkaa kertyy noin 147 kilometriä. Vaeltajat ovat olleet 8-17-vuotiaita ja heitä ohjaamasssa seurakunnan nuorisotyönohjaajia sekä vaeltajien vanhempia. Vaeltajat kuljettavat satulalaukuissa päivän aikana tarvitsemansa juomapullot,varavaatteet. Makuupussit ja-alustat sekä muut tavarat kuljetetaan huoltoautolla. Yöpymispaikkoina toimivat seurakuntatalojen ja koulujen lattiat.

Ilmoittaudu TDH-vaellukselle tästä

Suurleiri Partaharjulla 24.-29.7.2019 ilmoittautuminen on päättynyt

Pisaraleiri  24.-29.7.2019 Partaharjulla

www.pisaraleiri.fi

Leirin ohjaajaksi Naantalista mukaan lähtevä nuorisotyönohjaaja Timo Havukainen muistelee:

Olen osallistunut suurleirille 2 kertaa.  Ensin leiriläisenä ja sittemmin työntekijänä. Kumpikin oli hieno kokemus. Tämä kaikki tapahtui kauan aikaa sitten.

Leirillä oli varmaankin kaikenlaista mielenkiintoista tekemistä. Muistan vain hyvän tunnelman ja suuren leirijoukon.

Mieleen painuvin muisto on viimeisen illan ohjelman jälkeinen näkymä. Pääleirin rantaan ilmestyneet soihdut ja valoristi heijastivat valoaan Salvosjärven tyynestä pinnasta. Tämä näkyi hienosti seurakunnan leiripaikalle hämärtyvässä illassa. Ne paistavat vieläkin silmieni verkkokalvolla. Tämä täytyy kokea vielä kerran. Tule sinäkin mukaan leirille!