Leirit ja retket

Kuka muistaa hauskat bussimatkat ja iloiset leirihetket uusien kavereiden kanssa?

Ilmoittautuminen päättynyt

Tour de Henrik Polkupyörävaellus 28.-30.6.2022

Tour de Henrik on pyöräpyhiinvaellus Kokemäeltä Turkuun. Vaellus on järjestetty vuodesta 2005 lähtien. Kolmen päivän mittainen vaellus myötäilee Pyhän Henrikin pyhiinvaellusreittiä ja kulkee Kokemäen Henrikin saarnahuoneelta Turun Tuomiokirkkoon. Matkaa kertyy noin 147 kilometriä. Vaeltajat ovat olleet 8-17-vuotiaita ja heitä ohjaamassa seurakunnan nuorisotyönohjaajia sekä vaeltajien vanhempia.
Varusteet kuljetetaan huoltoautolla, majoitumme sisätiloissa. Seurakunta järjestää kuljetukset pyörille ja leiriläisille Naantalista Kokemäelle ja Turusta Naantaliin. Jokainen leiriläinen saa ennen leiriä leirikirjeen, jossa on varusteluettelo sekä tietoa leirin ohjelmasta.

Retken hinta on 35€ ilmoittautuminen 7.6.2022 mennessä tästä linkistä. Osallistujien enimmäismäärä 20.
PS. Huoltajakin voi osallistua yhdessä nuoren kanssa.

Tästä vaelluksen koostevideoon.

!vielä mahtuu mukaan!

Loiskis 2022 Loimaan Kalikassa Pöytyällä 26.-29.7.2022

Tule mukaan kesän hauskimmalle telttaleirille Pyhäjärven rannalle. Leirin hinta on 40€. Leiri on tarkoitettu 8-14-vuotiaille.

Loiskis-leiri on Lasten ja Nuorten Keskus ry.n, Suomen Lähetysseuran ja Turun Arkkihiippakunnan seurakuntien yhteinen telttaleiri Loimaan Kalikassa Pöytyällä 26.-29.7.2022.

Leirille järjestetään kuljetus (sisältyy hintaan) Jokainen leiriläinen saa ennen leiriä leirikirjeen, jossa on varusteluettelo sekä tietoa leirin ohjelmasta.

Ilmoittautuminen maanantaihin 27.6.2022 mennessä tästä linkistä. Osallistujien enimmäismäärä 20.

Timo Havukainen
Naantalin seurakunta