Armonlaakson miehet

Armonlaakson miehet logo

Naantalin seurakuntakeskuksen pääsali

Armonlaakson miehet -illan puhujana Timo Soini.

Armonlaakson miehet -illan puhujana Timo Soini. Musiikissa Joel Hallikainen. Hartauden pitää pastori Jussi Meriluoto. Lopuksi yhteinen iltapala. Illat ovat maksuttomia. Ei ennakkoilmoittautumista.

Seuraavat Armonlaakson miehet:
ke 18.10. Kalervo Kummola
ke 22.11. Leo Louhivaara

Miesten iltoja järjestetään myös naapuriseurakunnissa seuraavasti. Tervetuloa mukaan!

Raisiossa:
Miesten iltavapaa ke 27.9. klo 18. Aloitamme syyskauden tekemällä nuotioretken Kullaanvuoren nuotiopaikalle. Tiedustelut: vesa.siltala@evl.fi tai p. 0447160339. Ei ennakkoilmoittautumista.

Mynämäessä:
Miesten iltavapaat keskiviikkoisin klo 18 Mynämäen seurakuntakodissa noin kaksi kertaa syksyllä ja kaksi kertaa keväällä. Pohdimme miehen elämää ja uskoa tavallisen elämän tasolla. Musiikkia ja rentoa olemista iltapalan kera kaikenikäisille miehille. Vapaa pääsy. Ei ennakkoilmoittautumista. Lisätiedot antti.kallio@evl.fi tai p. 0440 303 049.