Alfa-kurssi - tule tutkimaan uskoa

to 7.9. klo 18.00
Alfa-logo

Naantalin seurakuntakeskuksen pääsali

Kuka Jeesus on? Kuinka voin uskoa? Miten ja miksi rukoilla? Miten Jumala ohjaa meitä? Oletko pohtinut mielessäsi elämän suuria kysymyksiä? Nyt sinulla on mahdollisuus pohtia kristinuskoon liittyviä asioita yhdessä muiden kanssa

Alfa-kurssilla käsitellään kristinuskon perusasioita ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus kysyä vaikeitakin kristinuskoa koskevia kysymyksiä ystävällisessä, avoimessa ja rennossa ilmapiirissä.

Alfaan saat tulla mukaan omana itsenäsi ja omien ajatustesi kanssa. Mukaan ovat tervetulleita kaikki mielipiteistä, tietotasosta, vakaumuksesta tai maailmankatsomuksesta riippumatta, niin etsijät kuin muuten vain uskon- ja elämänkysymysten pohtimisesta kiinnostuneet.

Alfa-kurssi koostuu syksyllä 2023 pidettävistä kahdeksasta illasta ja yhdestä lauantaipäivästä. Tapaamiset rakentuvat kolmesta elementistä: yhteisestä iltapalasta, alustuksesta, joka johdattelee illan teemaan sekä keskustelusta pienryhmissä illan aiheen mukaisesti. Keskustelun tarkoituksena on antaa osallistujille mahdollisuus kysellä ja esittää omia mielipiteitään vapaasti ja tasavertaisesti.

Ilmoittautuminen 31.8. mennessä: Marja Saantola 040 130 8311 tai Mari Syrjäkoski-Vuollet 040 130 8342 tai etunimi.sukunimi@evl.fi

 

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä