"Talven ihmemaa" - perheiden päivä

Naantalin seurakuntakeskus

Tervetuloa viettämään leppoisaa ja mukavaa perheiden päivää teemalla Talven ihmemaa. Tapahtuma alkaa klo 10.30 lyhyellä kynttilähetkellä, jonka jälkeen on monenmoista mukavaa puuhaa; muskari- ja satutuokioita, leikkihuone, tunnelmalliset ja toiminnalliset talvihuoneet, ongintaa, keppari- ja temppurata, kasvomaalausta sekä talvinen lasten taidenäyttely. Klo 11-12 tarjolla on lounas ja tietysti herkuttelemme lounaan päätteeksi laskiaispullilla pullabaarissa.

Paikalle voi tulla vain hetkeksi piipahtamaan tai olla koko tapahtuman ajan. Mukaan ovat tervetulleita aivan kaikki lapset perheineen, kavereineen, isovanhempineen ja vaikka kummeineen. Tapahtuma on täysin maksuton. Nähdään seurakuntakeskuksella talvisissa tunnelmissa!

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Naantalin seurakunta