Naisten päivä

Hannu ja Maija Nyman

Naantalin seurakuntakeskus

Naisten päivä - Sovinnon sillalla

Klo 10 messu Naantalin kirkossa. Liturgina Marja Saantola. Saarna rovasti Hannu Nyman, Sana-lehden entinen päätoimittaja. Musiikissa Elisa Murtoperä ja Naantalin kamarikuoro, johtajana Aija Haapalainen.
Klo 12.30 Naisten päivän luento Sovinnon sillalla Naantalin seurakuntakeskuksessa. Puhujana toimittaja, kirjailija Maija Nyman.
Hyvinvointiimme vaikuttaa se, olemmeko sovussa itsemme, historiamme, läheisten ja Luojamme kanssa. Aitoon ihmisyyteen kuuluu seisoa surun, kivun, häpeän, pelon, myös vihan ja sillalla ja rakentaa sovintoa eri suuntiin. Maija Nyman avaa "siltatyömaan" erilaisia osa-alueita, itsensä hyväksymisen polkua, äiti-suhteen kipua, rikkoutuneita ihmissuhteita ja kokemuksia suhteessa myös Jumalaan. Miten tehdä sovintoa, uskaltaa astua uuteen ja armolliseen, joka maistuu elämälle.

Sulkakynät - kirjoitusryhmä runoilee tilausrunoja YV-keräyksen hyväksi.

Keittolounas 5 euroa. Ilmoittautuminen 23.3. mennessä: marja.saantola@evl.fi/040 130 8311 tai nelli.maikoe/040 130 8309.