Puhu hiljaa rakkaudesta -konsertti

Naantalin kirkko

Lauluja elämästä ja rakkaudesta tunteella tulkitsee musiikin moniottelija, Naantalin seurakunnan kesäkanttori Sami Nieminen

Sami on porilaislähtöinen, mutta nykyisin Turussa asuva musiikin moniottelija. Hän on yli kaksi vuosikymmentä kestäneellä urallaan säestänyt niin tangokuninkaallisia rummuilla kuin kirkkokansaa uruilla, järjestänyt loppuunmyytyjä rakkauslaulukonsertteja ja viihdyttänyt tanssi- ja risteilykansaa monissa eri kokoonpanoissa. Sami on julkaissut omaa musiikkia kahden singlejulkaisun verran, loppukesästä on tulossa uutta musiikkia kolmannen singlen muodossa. "Jotain suurta" -niminen biisi on tehty yhdessä Suomen ykkösmuusikoiden kanssa, mm. Anssi Nykänen, Olli Haavisto, Mikko Kangasjärvi ja Jari Latomaa, joiden kädenjälkeä kuullaan levyllä.

Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma 10e.

Naantalin seurakunta