Alfa-kurssi

Naantalin kirkko

Alfa-kurssi on kansainvälisesti tunnettu 8 viikon mittainen kurssi kristinuskon perusteista jokaista etsijää ja jokaista uteliasta varten lämminhenkisessä ja rennossa ilmapiirissä ilman painostusta.

Mietitkö koskaan onko elämässä kaikki todella tässä?
Haluaisitko saada tietää onko Jumala olemassa? Kuuleeko kukaan jos rukoilen?
Kiinnostaako kristinusko, mutta et tiedä miten pääsisit alkuun?
Oletko yksinäinen ja tarvitsisit lisää ystäviä?

Mikä ikinä sinun kysymyksesi on, kansainvälisesti tunnettu, 169 maassa järjestetty Alfa-kurssi on jokaista etsijää ja jokaista uteliasta varten. Se antaa mahdollisuuden tutustua kristinuskon perusasioihin lämminhenkisessä ja rennossa ilmapiirissä ilman painostusta. Pohdimme mm. kuka Jeesus on, mitä on usko, kuinka voisin rukoilla ja ymmärtää Raamattua, mitä Pyhä Henki tekee, parantaako Jumala vielä, johdattaako Hän meitä, jne.

Alfa-kurssi käy myös aikuisrippikoulusta, jos sinulta on jäänyt rippikoulu käymättä. Kerro tästä ilmoittautuessasi!

Ryhmä kokoontuu torstai-iltaisin klo 18-20 kahdeksan viikon ajan Naantalin kirkossa (Nunnakatu 2). Jokainen Alfa-ilta sisältää iltapalan, musiikki -tai lauluhetken, lyhyen yhteisen alustuksen sekä keskusteluhetken pienryhmässä, jossa voit vapaasti jakaa omia ajatuksiasi muiden kanssa ja tehdä kysymyksiä. Kurssi sisältää lisäksi yhden kokonaisen lauantain Korona-tilanteen salliessa. Kevyt suolainen tarjoilu hygienia huomioiden.

Kirkko tilana mahdollistaa pitkät turvavälit, mutta mikäli Korona-tilanne pahenee,eikä yhteiset tapaamiset ole mahdollisia, kurssi jatkaa sovelletusti sosiaalista mediaa hyväksi käyttäen. Mukana pastorit Marja Saantola ja Hanne Tuulos sekä vaihtuvia opettajia.

Ilmoittautumiset (myös erikoisruokavaliot) ja tiedustelut:
marja.saantola@evl.fi tai 040 1308311 ja
hanne.tuulos@evl.fi tai 040 130 8309.

Lämpimästi tervetuloa mielenkiintoiseen Alfaan!

Tutustu Alfa-kurssin valtakunnallisiin sivuihin