Nepsy-vertaistukiryhmä erityislasten vanhemmille

to 13.2. kello 18.00 - to 13.2. kello 19.30
Naantalin seurakuntakeskus

Onko perheessäsi nepsy-lapsi? Tuntuuko arki ajoittain haastavalta?

Aloitamme nepsy-lasten vanhemmille tarkoitetun vertaistukiryhmän Naantalin seurakuntakeskuksessa helmikuussa 2020.

Ryhmä on tarkoitettu kohtaamispaikaksi 6-12-vuotiaiden erityislasten vanhemmille, jotka kokevat lapsensa kanssa neuropsykologisesta diagnoosista tai sen epäilystä johtuvia haasteita, iloja ja suruja. Se on paikka, jossa voit kysellä ja jakaa omia kokemuksia tai kuunnella muita.

Vertaistuen voima perustuu avoimeen ja luottamukselliseen yhteyteen, jossa on mahdollisuus löytää uusia näkökulmia ja oivalluksia omiin mieltä askarruttaviin ajatuksiin.

Ryhmän vetäjänä toimii Sari Linnela, joka opiskelee ratkaisukeskeiseksi kristilliseksi terapeutiksi. Hän on ammatiltaan fysioterapeutti. Sarilla on itsellään 9-vuotias ADHD-tyttö.

Ryhmässä on avoimesti esillä kristillinen ihmiskuva ja arvot sekä yhteinen rukous.

Lastenhoito järjestetään tapaamisten ajaksi.

Lisätiedot: Sari Linnela 050 4091139, sarilinneri@hotmail.com