Tillukkapiiri

Naantalin seurakuntakeskus

Tervetuloa kutomaan "tillukoita" seurakunnalle mukavassa porukassa joka keskiviikko-ilta.

Sukkia kudotaan kastettaville vauvoille joita papit vievät kastetilaisuuteen. Kudotaan myös 90-vuotta täyttäville seurakuntalaisille sukkia ja seurakunnan työntekijät vievät sukat kutsun saaneena. Seurakunta hankkii langat. Voit myös tulla opettelemaan sukkien kutomista jos taito on ruostunut tai et ole koskaan kutonut sukkia mutta voisit aloittaa uuden harrastuksen, sukkien kutomisen. Vetäjinä toimivat konkarit Pirjo, Tuulikki ja Ulla.

Kirpputori

Tervetuloa seurakunnan kirpputorille tekemään edullisia ostoksia ja rupattelemaan kaikenlaisista asioista.

Kahvila

Tervetuloa valoisaan Cafe Armoon kahville