Mariavägenin seimihartaudet

Mariavägenin seimihartaudet

Kirstiläntie 34, Naantali

Vuosien ajan Mariantytärten perinteenä oli rakentaa seimi Mariavägenin kellarikappeliin Naantalin Luonnonmaalla.

Tänä jouluna rakennamme seimen kellarikappelin peruskalliolle. Käsityötaiteilijat Kaisa-Leena Kaarlonen ja Merja Valaskari valmistavat meille huovuttamalla pyhän perheen. Lisäksi seimeen tulee jotain sisarilta perittyä. Seimihartaus koostuu teksteistä, rukouksesta ja musiikista sekä yhteislaulusta. Tekstit kokoamme Mariantytärten kirjoituksista, Anneli Terhon mietiskelyteksteistä sekä Raamatusta.

Tuomaanpäivänä, lauantaina 21.12. järjestämme seimen äärellä kolme peräkkäistä hartautta klo 14, 16 ja 18. Hartauden jälkeen on tarjolla joulupuuroa, joulutorttua, glögiä, kahvia, yhdessäoloa ja jouluista tunnelmaa. Ilta jatkuu siioninvirsiseuroilla klo 19.

Tervetuloa hiljentymään ja kokemaan Mariavägenin uusi seimi!

Anna-Kaisa ja Jari Siltanen perheineen

Naantalin seurakuntakeskus

Kirpputori

Tervetuloa seurakunnan kirpputorille tekemään edullisia ostoksia ja rupattelemaan kaikenlaisista asioista.

Kahvila

Tervetuloa valoisaan Cafe Armoon kahville