Kirkkomusiikin päivän konsertti

Naantalin kirkko

Valtakunnallisen kirkkomusiikin päivän konsertissa kuullaan monipuolinen kattaus kirkkomusiikkia.

Esiintymässä ovat seurakunnan työntekijöistä koostuva lauluyhtye, Chorus Gratiae sekä Rymättylän kirkkokuoro. Kirkkomuusikot Miika Hartikainen, Elisa Murtoperä ja Esa Vähämäki soittavat urku- ja pianosooloja. Tervetuloa kuuntelemaan taatusti tuttua, taatusti tuntematonta sekä pieni pilkahdus retroa kirkkomusiikkia.
Vapaa pääsy.

Naantalin kirkko

Suomen Kanttorikuoron konsertti "Ubi caritas et amor, Deus ibi est"

Evankelis-luterilaisista kirkkomuusikoista koostuva Chorus Cantorum Finlandiae eli Suomen Kanttorikuoro tuo konsertillaan valoa marraskuiseen maanantai-iltaan. Konsertin ohjelma on monipuolinen kattaus niin tuttuja hengellisiä lauluja kuin myös klassista ja uudempaa kirkollista kuoromusiikkia.
Kuoroa johtaa kuoronjohtaja, kapellimestari Ruut Kiiski.

Adventtikonsertti

Naantalin seurakunnan kuoro Vox Gratiae. Johtaa Miika Hartikainen