Taivas varjele - taas mennään!

Taivas varjele - taas mennään! Naantalin seurakuntakeskuksen pääsali

Syystartti lapsille perheineen, koululaisille ja nuorille
seurakuntakeskuksessa ja pihalla (Piispantie 2)

KLO 13 KONSERTTI LAPSIPERHEILLE:
Siina & Taikaradion "Laulubussi matkustaa"

Lähdetään retkelle, jossa kaikki pääsevät mukaan yhteiseen lauluun ja leikkiin! Penkin alta voi löytyä salamatkustajia tai bussi voi viedä vaikka keskelle suurkaupunkia. Voit myös joutua keskelle sammakoiden lystikästä hyppelyä. Taikaradio trion akustisen lämmin ja innostava musiikki ilahduttaa niin tuttujen kuin uudempienkin laululeikkien sävelin! Lastenmusiikkiorkesteri Siina & Taikaradio on konsertoinut jo yli 10 vuotta ympäri Suomea. Siina on koulu- tukseltaan varhaisiän musiikinopettaja ja tuttu myös Pikku Kakkosesta.

klo 14-16 PELIMERKKEJÄ
perheille, koululaisille ja nuorille

katuliitumaalausta, makkaraa, pihapelejä, salibandyä, korista jne. seurakuntakeskuksen pihalla. Nuortentila Dipoli on auki mm. biljardin, pienoismallien ja lautapelien merkeissä. Matkassa mukana lastenohjaajat Tarja, Telle ja Kirsti sekä nuorisotyönohjaajat Jari, Timbe ja Jere. Huom. autoilevat! Pysäköintitilaa ei ole tapahtu-
man aikana seurakuntakeskuksen pihassa. Tapahtuma on maksuton.
Järj. Naantalin seurakunnan kasvatustyö