Suvilinnun lauluja -yhteislaulutilaisuus

Naantalin kirkko

Tule mukaan laulamaan Suvilinnun lauluja ja tukemaan Suvivirsi-keräyksellä ugandalaisten lasten ja nuorten koulutusta Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Rakkaita kesälauluja laulattamassa kanttori Elisa Murtoperä sekä Jari Koivisto laulu ja saksofoni, mukana myös pappi Rauno Vesti. Tilaisuuden jälkeen kahvitarjoilu.

Konserttivierailija Japanista

Yhteistyössä Turun Urkujuhlien kanssa järjestettävän konsertin vieraaksi saadaan Tokiossa syntynyt Keiko Inoue. Konsertin säveltäjänimiä ovat urkusäveltäjinä tuttujen J.S. Bachin ja F. Mendelssohnin lisäksi muiden muassa Bela Bartok.

Tribute to Mahalia Jackson

Tribute to Mahalia Jackson -konsertissa kuullaan maailman parhaaksi gospellaulajaksi tituleeratun yhdysvaltalaisen laulajattaren musiikkia jazzin hengessä. Tutut afroamerikkalaiset spirituaalit ja gospelin helmet kuullaan uusina tulkintoina.