Tribute to Mahalia Jackson

Naantalin kirkko

Tribute to Mahalia Jackson -konsertissa kuullaan maailman parhaaksi gospellaulajaksi tituleeratun yhdysvaltalaisen laulajattaren musiikkia jazzin hengessä. Tutut afroamerikkalaiset spirituaalit ja gospelin helmet kuullaan uusina tulkintoina.

Alttolaulaja Tiina Sinkkonen tulkitsee lauluja yhdessä pianisti Eric-Olof Söderströmin, kontrabasisti Patrik Latvalan ja rumpali Thomas Törnroosin kanssa

Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa

Minä Birgitta, Io Santa Brigida -tanssiteos

Minä Birgitta, Io Santa Brigida?: kohtauksia erään naisen pyhästä elämästä -tanssiteos.
Tanssitaiteilija Tuuli-Maaria Louhensalo-Lindström esittää sooloteoksen Birgitasta, pyhästä, kapinallisesta naisesta sekä hänen pyrkimyksestään itselliseen elämään.

Majataloilta

Pekka Simojoen ja EtCetera -kuoron seurassa.

Konsertti (Naantalin musiikkiopisto)

Naantalin musiikkiopiston nuoret taiteilijat esiintyvät perinteisessä joulukonsertissa.