Tribute to Mahalia Jackson

Naantalin kirkko

Tribute to Mahalia Jackson -konsertissa kuullaan maailman parhaaksi gospellaulajaksi tituleeratun yhdysvaltalaisen laulajattaren musiikkia jazzin hengessä. Tutut afroamerikkalaiset spirituaalit ja gospelin helmet kuullaan uusina tulkintoina.

Alttolaulaja Tiina Sinkkonen tulkitsee lauluja yhdessä pianisti Eric-Olof Söderströmin, kontrabasisti Patrik Latvalan ja rumpali Thomas Törnroosin kanssa

Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa

Kesäyön säveliä -konsertti

Kesäyön säveliä -konsertissa tunnelmoidaan laulun, sellon ja urkujen duoina. Ohjelmassa on tunnettuja klassikkoja romantiikan ajalta sekä J.S. Bachin musiikkia.

Konserttivierailija Japanista

Yhteistyössä Turun Urkujuhlien kanssa järjestettävän konsertin vieraaksi saadaan Tokiossa syntynyt Keiko Inoue. Konsertin säveltäjänimiä ovat urkusäveltäjinä tuttujen J.S. Bachin ja F. Mendelssohnin lisäksi muiden muassa Bela Bartok.