Konserttivierailija Japanista

Naantalin kirkko

Yhteistyössä Turun Urkujuhlien kanssa järjestettävän konsertin vieraaksi saadaan Tokiossa syntynyt Keiko Inoue. Konsertin säveltäjänimiä ovat urkusäveltäjinä tuttujen J.S. Bachin ja F. Mendelssohnin lisäksi muiden muassa Bela Bartok.

Vapaa pääsy, ohjelma 10e

Pappila

Suvilinnun laulu

Rauno Vesti, hartauspuhe, juonto ja laulujen säestys Miika Hartikainen

Velkuan Pyhän Henrikin kirkko

Suvilaulut -yhteislaulutilaisuus

Tule mukaan laulamaan Suvilinnun lauluja ja tukemaan Suvivirsi-keräyksellä ugandalaisten lasten ja nuorten koulutusta Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Velkuan Pyhän Henrikin kirkko

Talvinen matka kesäillassa -konsertti

Velkua Soi -tapahtuman kirkkokonsertissa ollaan todellisten kontrastien äärellä. Kylmyyden, yksinäisyyden ja kuoleman varjostama laulusarja Winterreise eli Talvinen matka kuullaan lämpimän kotoisassa ja yhteisöllisessä Velkuan kirkossa. Laulusarjan runot ovat Wilhelm Müllerin käsialaa, jotka musiikiksi puki säveltäjä Franz Schubert.