Kosketuksia Bachiin -konsertti

Naantalin kirkko

Musiikin tohtori, harmonikka- ja urkutaiteilija Susanne Kujala esittää J.S. Bachin teoksia harmonikalla ja uruilla. Ohjelmassa on Das Wohltemperierte Klavier -kokoelman ihania preludeja ja fuugia harmonikalla esitettynä sekä helmeilevä triosonaatti uruille. Kokonaisuuden kruunaa Bachin C-duurissa kulkeva eloisa toccata, kaunis adagio ja lentoon lähtevä virtuoosinen fuuga.

Vapaa pääsy, ohjelma 10e

Pappila

Suvilinnun laulu

Rauno Vesti, hartauspuhe, juonto ja laulujen säestys Miika Hartikainen

Velkuan Pyhän Henrikin kirkko

Suvilaulut -yhteislaulutilaisuus

Tule mukaan laulamaan Suvilinnun lauluja ja tukemaan Suvivirsi-keräyksellä ugandalaisten lasten ja nuorten koulutusta Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Velkuan Pyhän Henrikin kirkko

Talvinen matka kesäillassa -konsertti

Velkua Soi -tapahtuman kirkkokonsertissa ollaan todellisten kontrastien äärellä. Kylmyyden, yksinäisyyden ja kuoleman varjostama laulusarja Winterreise eli Talvinen matka kuullaan lämpimän kotoisassa ja yhteisöllisessä Velkuan kirkossa. Laulusarjan runot ovat Wilhelm Müllerin käsialaa, jotka musiikiksi puki säveltäjä Franz Schubert.