Talvinen matka kesäillassa -konsertti

Velkuan Pyhän Henrikin kirkko

Velkua Soi -tapahtuman kirkkokonsertissa ollaan todellisten kontrastien äärellä. Kylmyyden, yksinäisyyden ja kuoleman varjostama laulusarja Winterreise eli Talvinen matka kuullaan lämpimän kotoisassa ja yhteisöllisessä Velkuan kirkossa. Laulusarjan runot ovat Wilhelm Müllerin käsialaa, jotka musiikiksi puki säveltäjä Franz Schubert.

Jaakko Kortekangas, baritoni, Tuija Hakkila, fortepiano. Ohjelma 15 euroa, sisältää kahvitarjoilun. Konsertti järjestetään yhteistyössä Pro Sinervon kanssa.

Minä Birgitta, Io Santa Brigida -tanssiteos

Minä Birgitta, Io Santa Brigida?: kohtauksia erään naisen pyhästä elämästä -tanssiteos.
Tanssitaiteilija Tuuli-Maaria Louhensalo-Lindström esittää sooloteoksen Birgitasta, pyhästä, kapinallisesta naisesta sekä hänen pyrkimyksestään itselliseen elämään.

Majataloilta

Pekka Simojoen ja EtCetera -kuoron seurassa.

Konsertti (Naantalin musiikkiopisto)

Naantalin musiikkiopiston nuoret taiteilijat esiintyvät perinteisessä joulukonsertissa.