Naantalin seurakuntakeskuksen kappeli

Hetki lähteellä keskellä viikkoa

Naantalin seurakuntakeskuksen pienessä, viihtyisässä kappelissa (Piispantie 2) vietetään joka keskiviikko klo 12 pienimuotoista arkiehtoollishetkeä, josta on tullut monelle tärkeä hiljentymispaikka keskellä arjen kiireitä.Arkiehtoollinen kestää noin puoli tuntia. Se on lyhyydestään huolimatta kokonainen jumapanpalvelus tiivisti pakattuna. Sitä vietetään viikkomessun kaavalla ja laulamme myös virsiä. Papin lisäksi kanttori on aina mukana.Ehtoollishetken jälkeen voi suunnata kirkkokahville seurakuntakeskuksen Kohtaamispaikalla toimivaan Café Armoon.Arkiehtoollista vietetään syyskuun alusta toukokuun loppuun. Kesäkuukaudet toiminta on tauolla.Tervetuloa kokemaan hiljentymistä, rauhaa ja pysähtymään hetkeksi virvoituksen lähteelle!

Naantalin kirkko

.