Naantalin kirkko

Tervetuloa kynttilänpäivän messuun laulamaan, rukoilemaan, ehtoolliselle ja Sanan ääreen. Messu on samalla myös Yhteisvastuukeräyksen starttikirkko.

Kynttilänpäivänä messussa ollaan Jeesuksen kirkkauden äärellä - kuinka se valaisee meitä pimeässä maailmassa ja kuinka me saamme olla sitä valoa edelleen viemässä eteenpäin. Nimitys kynttilänpäivä juontaa siitä keskiaikaisesta tavasta, että tänä sunnuntaina vihittiin vuoden aikana kirkossa käytettävät kynttilät. Tänään siunaamme myös eräänlaisia valontuojia: niitä, jotka palvelevat yhteisvastuukerääjinä vuoden 2019 aikana. Kynttilänpäivän messu on myös Yhteisvastuukeräyksen startti. Messussa liturgina toimii Annukka Lindberg, Hanne Tuulos saarnaa ja Miika Hartikainen toimii kanttorina.

Arkiehtoollinen

Hetki lähteellä keskellä viikkoa