Ilta rakkaudelle

Ilta rakkaudelle Naantalin seurakuntakeskuksen pääsali

Rakkaus riisuu ja pukee, antaa voimia ja vie niitä. - Musiikkia, arkista tosielämän asiaa rakkaudesta ja railakkaita rehellisten parien haastatteluja.

-Rakkaus riisuu ja pukee, antaa voimia ja vie niitä. Se ei päästä ketään helpolla, sanovat Ilta rakkaudelle juhlan juontajat Maija ja Hannu Nyman.

Illan aikana kuullaan hyvää musiikkia, arkista tosielämän asiaa rakkaudesta ja railakkaita rehellisten parien haastatteluja. Eräs haastateltava pari on Aira ja Sakari Orava, joka tunnetaan maailmalla huippu-urheilijoiden kirurgina.

-Rakkaus kasvaa sitoutumisesta, sanoista, seksuaalisuudesta, sovinnosta ja siunauksesta. Näitä teemoja pohdimme illan aikana eri tavoin, huumoria unohtamatta, Nymanit kuvailevat.

Illassa on myös tilaisuus kuulla erilaisista parisuhteen viikonlopuista kuten esim. Naantalin kylpylän Mennään Eteenpäin -toiminnasta ja Liisa ja Juha Välilän vetämistä Pariasiaa -kursseista.

Osallistuminen iltaan maksaa 10€/pari, sis. kahvitarjoilun. Mukana on myös Naantalin seurakunnan pappi Marja Saantola, joka toivottaa kaikenlaiset ja kaikenikäiset parit mukaan. -Yksinkin voi tulla yhtä hyvin.

Tiedustelut: marja.saantola@evl.fi

Naantalin seurakuntakeskus

Pelimimmit

Tervetuloa pelaamaan erilaisia pelejä.

Maijamäen yläkoulu

Varhaisnuorten kerho (Kokkikerho)