Lumoa ja lunta - joulukonsertti

Naantalin kirkko

Naiskuoro Resonuksen Lumoa ja lunta -konsertissa kuulet raikkaita joulutunnelmia: perinteisiä tuttuja joululauluja mutta myös uusia koskettavia tuttavuuksia. Kauniita ja herkkiä lauluja mutta myös rytminiloa. Lauluja Suomesta ja maailmalta. Kuoron lisäksi jouluisia sulosointuja loihtivat harpisti Hilda Kunnola sekä sellisti Elis Hakola. Kuoroa johtaa Resonuksen taiteellinen johtaja, MuM Kari Jantunen. Lämpimästi tervetuloa!

Ohjelma 15/10e.

Sibeliuksen päivän joulukonsertti

Sibeliuksen päivän joulukonsertissa esiintyy uunituore lauluyhtye, joka koostuu Turun seudulla asuvista laulun ammattilaisista. Yhtyeessä laulavat Elisa Murtoperä, Sini Kunnaala, Kristina Raudanen, Henrica Lillsjö, Aapo Korhonen, Tero Niemi, Pekka Alonen sekä Onni Pietarinen. Konsertin ohjelmassa on tunnelmallisen jouluisia säveliä niin yhtyeen kuin yksittäisten laulajien tulkitsemina; Sibeliuksen joululauluja, muita joulun klassikkoja ja vähän harvemmin kuultua joulumusiikkia. Urkutaiteilija Ilpo Laspaksen taituroimana kuullaan mm. Sibeliuksen Alla marcia.

Kauneimmat joululaulut

Tervetuloa laulamaan yhdessä kauneimpia joululauluja!