Sibeliuksen päivän joulukonsertti

Sibeliuksen päivän joulukonsertti Naantalin kirkko

Sibeliuksen päivän joulukonsertissa esiintyy uunituore lauluyhtye, joka koostuu Turun seudulla asuvista laulun ammattilaisista. Yhtyeessä laulavat Elisa Murtoperä, Sini Kunnaala, Kristina Raudanen, Henrica Lillsjö, Aapo Korhonen, Tero Niemi, Pekka Alonen sekä Onni Pietarinen. Konsertin ohjelmassa on tunnelmallisen jouluisia säveliä niin yhtyeen kuin yksittäisten laulajien tulkitsemina; Sibeliuksen joululauluja, muita joulun klassikkoja ja vähän harvemmin kuultua joulumusiikkia. Urkutaiteilija Ilpo Laspaksen taituroimana kuullaan mm. Sibeliuksen Alla marcia.

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa

Naantalin kirkko

Suomen Kanttorikuoron konsertti "Ubi caritas et amor, Deus ibi est"

Evankelis-luterilaisista kirkkomuusikoista koostuva Chorus Cantorum Finlandiae eli Suomen Kanttorikuoro tuo konsertillaan valoa marraskuiseen maanantai-iltaan. Konsertin ohjelma on monipuolinen kattaus niin tuttuja hengellisiä lauluja kuin myös klassista ja uudempaa kirkollista kuoromusiikkia.
Kuoroa johtaa kuoronjohtaja, kapellimestari Ruut Kiiski.

Adventtikonsertti

Naantalin seurakunnan kuoro Vox Gratiae. Johtaa Miika Hartikainen