Sibeliuksen päivän joulukonsertti

Sibeliuksen päivän joulukonsertti Naantalin kirkko

Sibeliuksen päivän joulukonsertissa esiintyy uunituore lauluyhtye, joka koostuu Turun seudulla asuvista laulun ammattilaisista. Yhtyeessä laulavat Elisa Murtoperä, Sini Kunnaala, Kristina Raudanen, Henrica Lillsjö, Aapo Korhonen, Tero Niemi, Pekka Alonen sekä Onni Pietarinen. Konsertin ohjelmassa on tunnelmallisen jouluisia säveliä niin yhtyeen kuin yksittäisten laulajien tulkitsemina; Sibeliuksen joululauluja, muita joulun klassikkoja ja vähän harvemmin kuultua joulumusiikkia. Urkutaiteilija Ilpo Laspaksen taituroimana kuullaan mm. Sibeliuksen Alla marcia.

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa

Konserttivierailija Japanista

Yhteistyössä Turun Urkujuhlien kanssa järjestettävän konsertin vieraaksi saadaan Tokiossa syntynyt Keiko Inoue. Konsertin säveltäjänimiä ovat urkusäveltäjinä tuttujen J.S. Bachin ja F. Mendelssohnin lisäksi muiden muassa Bela Bartok.

Tribute to Mahalia Jackson

Tribute to Mahalia Jackson -konsertissa kuullaan maailman parhaaksi gospellaulajaksi tituleeratun yhdysvaltalaisen laulajattaren musiikkia jazzin hengessä. Tutut afroamerikkalaiset spirituaalit ja gospelin helmet kuullaan uusina tulkintoina.

Suvilinnun lauluja -yhteislaulutilaisuus

Tule mukaan laulamaan Suvilinnun lauluja ja tukemaan Suvivirsi-keräyksellä ugandalaisten lasten ja nuorten koulutusta Kirkon Ulkomaanavun kautta.