Sibeliuksen päivän joulukonsertti

Sibeliuksen päivän joulukonsertti Naantalin kirkko

Sibeliuksen päivän joulukonsertissa esiintyy uunituore lauluyhtye, joka koostuu Turun seudulla asuvista laulun ammattilaisista. Yhtyeessä laulavat Elisa Murtoperä, Sini Kunnaala, Kristina Raudanen, Henrica Lillsjö, Aapo Korhonen, Tero Niemi, Pekka Alonen sekä Onni Pietarinen. Konsertin ohjelmassa on tunnelmallisen jouluisia säveliä niin yhtyeen kuin yksittäisten laulajien tulkitsemina; Sibeliuksen joululauluja, muita joulun klassikkoja ja vähän harvemmin kuultua joulumusiikkia. Urkutaiteilija Ilpo Laspaksen taituroimana kuullaan mm. Sibeliuksen Alla marcia.

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa

Minä Birgitta, Io Santa Brigida -tanssiteos

Minä Birgitta, Io Santa Brigida?: kohtauksia erään naisen pyhästä elämästä -tanssiteos.
Tanssitaiteilija Tuuli-Maaria Louhensalo-Lindström esittää sooloteoksen Birgitasta, pyhästä, kapinallisesta naisesta sekä hänen pyrkimyksestään itselliseen elämään.

Majataloilta

Pekka Simojoen ja EtCetera -kuoron seurassa.

Konsertti (Naantalin musiikkiopisto)

Naantalin musiikkiopiston nuoret taiteilijat esiintyvät perinteisessä joulukonsertissa.