Crosspoint

Crosspoint Naantalin seurakuntakeskuksen pääsali

Crosspoint-illat ovat rentoja ja vapaamuotoisia matalan kynnyksen hengellisiä iltoja, joissa on tilaa kohtaamisille niin Jumalan kuin toinen toistemme kanssa. Crosspoint on kohtaamispaikka kaikille - siis nuorille ja vanhoille, sinkuille, pareille ja lapsiperheille, hörhöille, epäilijöille ja etsiville.

Crosspoint-illoissa on mielenkiintoisia puhuja- ja musiikkivieraita ja illat koostuvat musiikista, ylistyksestä, opetuksesta, rukouksesta ja yhteisestä iltapalasta. Lapsille on joka kerta tarjolla omaa lastenohjaajien valmistelemaa ohjelmaa seurakunnan lastentiloissa, joten mukaan on helppo tulla koko perheen kanssa.

Tällä kerralla puhujavieraana on Minna-Maaria Sipilä aiheenaan "uskon ja rohkaisevien sanojen merkitys elämässämme" musiikissa Elisa Murtoperä ja Kaisa Nyblom.

Näyttely (Tuija Kianstenin käsityönäyttely)

Nähtävillä taidokkaita käsitöitä. Tervetuloa.

Cafe Armo

Tervetuloa juttelemaan ja kahvittelemaan.

Naantali

Kirpputori

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia tai tuomaan itsellesi tarpeettomia vaatteita tai tavaroita.