Crosspoint

Crosspoint Naantalin seurakuntakeskuksen pääsali

Crosspoint-illat ovat rentoja ja vapaamuotoisia matalan kynnyksen hengellisiä iltoja, joissa on tilaa kohtaamisille niin Jumalan kuin toinen toistemme kanssa. Crosspoint on kohtaamispaikka kaikille - siis nuorille ja vanhoille, sinkuille, pareille ja lapsiperheille, hörhöille, epäilijöille ja etsiville.

Crosspoint-illoissa on mielenkiintoisia puhuja- ja musiikkivieraita ja illat koostuvat musiikista, ylistyksestä, opetuksesta, rukouksesta ja yhteisestä iltapalasta. Lapsille on joka kerta tarjolla omaa lastenohjaajien valmistelemaa ohjelmaa seurakunnan lastentiloissa, joten mukaan on helppo tulla koko perheen kanssa.

Tällä kerralla puhujavieraana on Minna-Maaria Sipilä aiheenaan "uskon ja rohkaisevien sanojen merkitys elämässämme" musiikissa Elisa Murtoperä ja Kaisa Nyblom.

Cafe Armo

Tervetuloa jutustelemaan ja kahvittelemaan.

Naantali

Kirpputori

Tervetuloa kirpputorille tekemään edullisia ostoksia tai tuomaan itsellesi tarpeettomaksi tulleita vaatteita tai tavaroita.

Arkiehtoollinen

Arkiehtoollinen Seurakuntakeskuksen kappelissa.