Poikkeustilanteen vuoksi  toimitukset toteutetaan seuraavasti:

Kaste toimitetaan Naantalin kirkossa.

Kasteajat su klo 13 ja klo 14.

Avioliittoon vihkiminen toimitetaan Naantalin kirkossa.

Vihkiajat pe klo 16,  la klo 16 ja 17.

Hautaan siunaaminen toimitetaan Naantalin kirkossa, Hakapellon kappelissa tai arkun/uurnanlaskun yhteydessä.

Siunausajat ovat pe klo 10, 12 ja 14, la klo 10, 12 ja 14.

Väestörekisteriin kuuluvien siunaaminen vain perjantaisin.

Lähiomaiset (puoliso, lapset ja vanhemmat) voivat osallistua hautaan siunaamiseen. Läsnäolijoiden määrä pyritään rajaamaan noin kymmeneen henkilöön, mutta tämän rajauksen vuoksi lähiomaisen ei tarvitse jäädä tilaisuudesta pois. Tärkeintä on, että tilaisuus pysyy pienenä. Jos hautaan siunaamisesta muodostuu lähiomaisten siihen osallistuessa yli 10 hengen tilaisuus, tulee kaikin käytettävissä olevin keinoin pyrkiä välttämään tartuntariskiä esimerkiksi niin, että osallistujat ovat siunauskappelissa tai haudalla riittävän etäällä toisistaan. Luonnollisesti on selvää, ettei vähänkään hengitystieoireita saaneen henkilön tule osallistua siunaustilaisuuteen.

Seurakuntakeskus on suljettu 31.5.2020 asti.