Hyppää sisältöön

Isoseksi???

Muistatko omalta rippileiriltäsi oman ryhmäsi isosen? Hänet, jonka kanssa luettiin ja pohdittiin Raamattua, hänet, joka näytteli mitä hulluimmissa sketseissä iltaohjelman aikana, hänet, joka yritti suurella vimmalla saada sinut siivoamaan ryhmäsi kanssa luokkaa, ruokalaa ja vessoja?

Jep! Hän on saanut hommaansa koulutuksen, isoskoulutuksen.

Ja kyllä! Jälleen syksyllä aloitamme uuden ryhmän, tervetuloa mukaan!

Koulutusta pidetään joka toinen keskiviikko DiPoLilla seurakuntakeskuksessa ja sen läpi käytyäsi on Sinulla mahdollisuus toimia isosena seuraavien kesien rippikouluissa tai varhaisnuortenleireillä. Isoskoulutus on avoin kaikille rippikoulun käyneille.

Jos olet aloittanut isoskoulutusta aikaisemmin, se on jäänyt kesken ja haluaisit päästä uudelleen mukaan, niin tule juttelemaan. Mietitään yhdessä, miten voit hypätä mukaan ja jatkaa.

Ilmoittaudu isoskoulutukseen tästä
Ilmoittaudu jatkoisoskoulutukseen tästä

Ilmoittaudu isosleireille

 Leirien turvallisuuskyselylomake

 

 

kädet
Jesus is my rock

1. vuoden isoskoulusryhmä

kokoontuu Dipolilla joka toinen viikko parillisilla viikoilla tiistaisin tai keskiviikkoisin. Koulutus alkaa viikolla 36 (4. tai 5.9.) ja jatkuu viikolle 50 saakka (viim. kerta 11. tai 12.12.). Joulun jälkeen jatkamme parittomilla viikoilla: ensimmäinen tapaaminen on viikolla 3 (15. tai 16.1.), viimeinen tiistai-keskiviikko-tapaaminen on viikolla 17 (23. tai 24.4.). Varaa kalenteriisi lisäksi viikonloppu 11.-12.5.

Tiistaina ja keskiviikkona on samat sisällöt, valitse siis itsellesi sopivampi päivä. 

Jatkoisoskoulutukset

maanantaisin klo 16.30-18 Dipolilla seuraavasti: 21.1., 25.2., 18.3. ja 29.4.