Tuu Dipolille!

Yläkoululainen tai sitä vanhempi, tuu Dipolille!

Perustoimintanamme ovat torstaiset nuortenillat ja nuortenmessut, joihin olet aina tervetullut. Kerran viikossa pidettäviin iltoihin sisältyy hauskaa yhdessäoloa, pelejä, leikkejä ja sitä tärkeintä: opetusta Raamatusta.

Myös isoskoulutus kuuluu vankkumattomasti perustoimintaamme. Se on Sinulle, joka haluat ottaa uusinnan riparistasi, vähän eri näkökulmasta koettuna. Vuoden kestävä isoskoulutus antaa eväät toimia vetäjien suurena apuna leirillä. Tule osaksi tiimiä ja liity mukaan!

Nuorisotyö järjestää vuoden aikana myös leirejä ja muita tapahtumia, ja myös vuosittaisen kokemuksen Maata Näkyvissä –festareilla.

Lähde matkalle Särkänniemeen 29.7!

Lähde Särkänniemeen päiväksi! Lähtö tapahtuu Naantalin Seurakuntakeskuksen viereiseltä bussipysäkiltä 29.7 klo 9 linja-autolla, ja paluu samaiseen paikkaan olisi n. klo 20.30.

Seurakunta tarjoaa matkan. Tämä tarkoittaa sitä, että kuljetus Särkänniemeen ja takaisin ei maksa mitään, mutta liput/rannekkeet ja muut päivän aikana ostettavat asiat jokainen hankkii itse. Alle 13-vuotiaat vain huoltajan kanssa.

Lisäinformaatiota antaa Jari Hiitola, 040 1308 332

Ilmoittautuminen päättyy 30.06.2019 Ilmoittaudu tästä!

Taivas varjele - taas mennään la 31.8.

Aloitamme syksyn lauantaina 31.8. klo 14 Taivas varjele - taas mennään päivään kuuluvalla Pelimerkkejä -tapahtumalla. Dipoli auki, toimipisteitä seurakuntakeskuksessa ja pihalla.

kengät