Konserteissa kajahtaa

Tule hiljentymään joulun sanoman äärelle Naantalin seurakunnan tilaisuuksiin.

Adventtiviersien yhteislaulutilaisuus pe 7.12. klo 18.30 pappilassa aloittaa joulumusiikkitilaisuuksien sarjan, jossa ensimmäiseksi viikonlopuksi onkin luvassa jotakin joka päivä.

Sibeliuksen päivän joulukonsertissa 8.12. klo 18 Naantalin kirkossa esiintyy uunituore lauluyhtye, joka koostuu Turun seudulla asuvista laulun ammattilaisista. Yhtyeessä laulavat Elisa Murtoperä, Sini Kunnaala, Kristina Raudanen, Henrica Lillsjö, Aapo Korhonen, Tero Niemi, Pekka Alonen sekä Onni Pietarinen. Yhtye tuo kuultavaksemme tunnelmallisen jouluisia säveliä, Sibeliuksen joululauluja, muita joulun klassikkoja ja vähän harvemmin kuultua joulumusiikkia. Lisäksi ohjelmassa on laulu- ja urkusooloja. Urkutaiteilija Ilpo Laspaksen taituroimana kuullaan mm. Sibeliuksen Alla marcia. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10 e.

Perinteisiä Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksia järjestetään tänäkin vuonna Naantalin seurakunnassa useita. Sunnuntaina 9.12. on mukana perinteinen Lucia-kulkue ja su 16.12. Chorus Gratiae. Seurakuntakeskuksessa on tänäkin vuonna 11.12. joululaulutilaisuus vanhemmalle väelle Kainojen poikien siivittämänä ja loppisena lauletaan joulu ulos Velkualla.

Lisäksi tänä jouluna on erityisesti lapsille ja lapsiperheille suunnattu Lasten kauneimmat joululaulut 15.12. klo 14 seurakuntakeskuksessa. Siellä lauletaan lapsille tuttuja lauluja ja lisäksi kirkkomuskarilaiset sekä lapsikuoro Laaksonlapset esiintyvät. Lauluhetken jälkeen on tarjolla pientä purtavaa.

Naiskuoro Resonuksen Lumoa ja lunta -konsertissa 18.12. klo 19 kuulet raikkaita joulutunnelmia: perinteisiä tuttuja joululauluja, mutta myös uusia koskettavia tuttavuuksia. Kauniita ja herkkiä lauluja, mutta myös rytminiloa. Lauluja Suomesta ja maailmalta. Kuoron lisäksi jouluisia sulosointuja loihtivat harpisti Hilda Kunnola sekä sellisti Elis Hakola. Kuoroa johtaa Resonuksen taiteellinen johtaja, MuM Kari Jantunen. Ohjelma 15/10 €

Tervetuloa!

Adventtivirsien yhteislaulutilaisuus pe 7.12. klo 18.30 pappilassa. Miika Hartikainen.

Sibeliuksen päivän joulukonsertti la 8.12. klo 18 Naantalin kirkossa, Lauluyhtye, Ilpo Laspas, urut.

Kauneimmat joululaulut su 9.12. klo 18 Naantalin kirkossa. Marja Saantola, Lucia-tytöt, joht. Virpi Vähäpassi, kantt. Elisa Murtoperä.

Musiikkiopiston joulukonsertti ti 11.12. klo 19 Naantalin kirkossa.

Naantalin VG-62:n joulukonsertti la 15.12. klo 18 Naantalin kirkossa. VG-Brass, Jari Koivisto, laulu, Lasse Mustonen, hartauspuhe.

Kauneimmat joululaulut su 16.12. klo 15 Naantalin kirkossa. Piia Klemi, Chorus Gratiae ja Miika Hartikainen.

Lumoa ja lunta -joulukonsertti ti 18.12. klo 19 Naantalin kirkossa. Naiskuoro Resonus, Hilda Kunnola, harppu, Elis Hakola, sello, joht. Kari Jantunen.

Kauneimmat joululaulut ke 19.12. klo 12 Naantalin seurakuntakeskuksessa. Kainot Pojat ja Tiina Lustig.

Loppiaisen Kauneimmat joululaulut Velkuan kirkossa 6.1. klo 16.30, Lasse Mustonen, Miika Hartikainen