Perhekerhot

- aikaa yhdessäoloon

Perhekerhot on tarkoitettu lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Aikuinen voi olla isä, äiti tai vaikkapa mummi, vaari tai kummi. Perhekerhoissa leikitään, lauletaan, soitetaan ja askarrellaan. Ohjelmaan kuuluu myös mehu- ja kahvihetki sekä lyhyt kynttilähetki.

Kaikki perhekerhotoiminta on maksutonta eikä ennakkoilmoittautumisia tarvita.

Syksyn toimintakausi vko 33-50/2022

• Suosittelemme maskin käyttöä sisätiloissa.
  • Huolehdimme käsihygieniasta ja tarpeen mukaan turvaväleistä.
  • Huomioithan, että toimintaan voi osallistua vain täysin oireettomana.

PERHEKERHO

Seurakuntakeskuksen lastentiloissa (Piispant. 2) maanantaisin klo 9.30-11.30. Ohjaajina Jaana Härmä ja Tarja Lehto.

Avoin Olkkari

Kaikille vauvasta vaariin torstaisin klo 9-12 Nuhjalan kerhotilassa (Isontalontie 9). Tervetuloa vaikka koko perheen voimin puuhaamaan yhdessä ja tapaamaan muita lapsia, aikuisia ja perheitä. Pientä tarjoilua.

VAUVAKERHO

maanantaisin klo 13.30-15.30 seurakuntakeskuksen lastentiloissa. Ohjelmassa n. kerran kuukaudessa vauvojen värikylpyä. Ohjaajina Tarja Lehto ja Jaana Härmä.

LAULULEIKKIKERHOT

• maanantaisin klo 9-11 Nuhjalan kerhotilassa (Isotalont. 9) vain perhepäivähoitajille lapsineen. Ohjaajina Katri Purtsi ja Anna Fagerström.
  • joka kolmas keskiviikkoa klo 9-11 seurakuntakeskuksen lastentiloissa (Piispant. 2). Ohjaajina Jaana Härmä ja Tarja Lehto

TIEDUSTELUT

Lastenohjaajien yhteystiedot tästä linkistä