Hyppää sisältöön

Lapsiparkki antaa aikaa vanhemmille

Seurakunta järjestää lapsiperheille satunnaista lyhytaikaista lastenhoitoapua. Voit tuoda 10 kk - 5 v. lapsesi lapsiparkkiin esimerkiksi kaupassa käynnin tai parturin ajaksi. Lapsiparkkitoimintaa on tarjolla seurakuntakeskuksen lastentiloissa tiettyinä perjantaina. Seurakuntien lapsiparkit ovat suunnattu alle kouluikäisille lapsille.

Lapsen voi tuoda lapsiparkkiin koko ajaksi tai vain osaksi aikaa. Toimintaa on parista kolmeen tuntia. Lapsiparkissa lapset voivat leikkiä ja tarjolla on myös ikätason mukaista toimintaa. Lapset voivat esimerkiksi askarrella tai pelata.

Varaukset tehdään puhelimitse etukäteen kuluvalla viikolla. Parkkikerran hinta on 2 euroa / kerta / perhe sekä keskustassa että Nuhjalassa.

Keskustan parkin osalta tiedustelut ja varaukset Jaanalta tai Tarjalta 040 130 8321 ja Nuhjalan parkkia koskien Kirstiltä 040 1308324 tai Telleltä 040 1308325.

Sulo ja Säde

Parkkikalenteri

Parkkeja pidetään seurakuntakeskuksen lastentiloissa (Piispantie 2) vaihtelevina ajankohtina. Seuraa ilmoittelua! Ohjaajina Jaana ja Tarja.

Kesällä lapsiparkkitoimintaa järjestetään Nuhjalan kerhopisteessä (Isotalont. 9) Ohjaajina Tellervo ja Kirsti. Tämän kesän parkit Nuhjalassa ovat jo loppuneet.