Laulamaan, loruttelemaan ja musisoimaan kirkkomuskariin

Syyslukukausi 2021 vko 33-50

Muskarit Naantalin seurakuntakeskuksessa, Piispantie 2
Perhemuskarit to klo 16-16.30 ja klo 16.45-17.15
Muskari 3-6 vuotiaille to klo 17.30-18.00
Vetäjinä kanttori Elisa Murtoperä ja lastenohjaaja Anna Fagerström.

Sähköinen ilmoittautuminen tai
sähköpostilla: tuulikki.palonen-poikkeus@evl.fi

Huom! Lomaketiedoista poiketen vauvamuskaria ei tulevana syksynä järjestetä. Pahoittelut virheellisestä tiedosta.

Vastaathan myös lapsen kuvauslupakyselyyn!

___________________________________________________________

Kirkkomuskarissa lauletaan, leikitään, lorutellaan, soitetaan ja kuunnellaan musiikkia.
Muskarissa lapsi pääsee kokonaisvaltaisesti kokemaan musiikin tuomaa iloa ja riemua.
Mukana kulkevat niin perinteiset kuin uudetkin lastenlaulut. Lisäksi kirkon muskarissa on aina läsnä hengellinen ulottuvuus. Yhdessä musisointi tukee lapsen kasvua ja kehitystä monipuolisesti. Muskari on kiva paikka tutustua uusiin lapsiin ja aikuisiin ja luoda heidän kanssaan uusia ystävyyssuhteita.

Kirkkomuskari on mukava yhteinen harrastus. Yhdessä leikitty, laulettu ja soitettu laulu on luontevaa vuorovaikutusta lapsen ja aikuisen välillä.  Muskaritoiminta on muutenkin maksutonta ja muskareita vetävät musiikin ja kasvatuksen ammattilaiset.

Naantalin seurakunnan aurinkoristi