Laulamaan, loruttelemaan ja musisoimaan kirkkomuskariin

Kirkkomuskarissa lauletaan, leikitään, lorutellaan, soitetaan ja kuunnellaan musiikkia.
Muskarissa lapsi pääsee kokonaisvaltaisesti kokemaan musiikin tuomaa iloa ja riemua.
Mukana kulkevat niin perinteiset kuin uudetkin lastenlaulut. Lisäksi kirkon muskarissa on aina läsnä hengellinen ulottuvuus. Yhdessä musisointi tukee lapsen kasvua ja kehitystä monipuolisesti. Muskari on kiva paikka tutustua uusiin lapsiin ja aikuisiin ja luoda heidän kanssaan uusia ystävyyssuhteita.

Kirkkomuskari on mukava yhteinen harrastus. Yhdessä leikitty, laulettu ja soitettu laulu on luontevaa vuorovaikutusta lapsen ja aikuisen välillä. Muskarien yhteydessä toimii maksuton vohvelibaari! Muskaritoiminta on muutenkin maksutonta ja muskareita vetävät musiikin ja kasvatuksen ammattilaiset.

Uutuutena aloittaa vauvamuskari. Yhteinen musisointi vahvistaa vauvan ja vanhemman välistä vuorovaikutussuhdetta ja antaa iloa.

Sulo ja Säde

Ryhmät kokoontuvat seuraavasti:

• to klo 15.45–16.15 vauvamuskari
  • to klo 16.30-17 perhemuskari
  • to klo 17.15-17.45 3-6 vuotiaat

Vetäjinä musiikin maisteri, kanttori Elisa Murtoperä ja lastenohjaaja Kirsti Koskenoja. Vohvelibaari jää vkon 41 jälkeen tauolle loppu syksyn ajaksi.

Ilmoittautumiset:

• sähköpostilla: tuulikki.palonen-poikkeus@evl.fi (lapsityö lomalla heinäkuun ajan)
  • verkkosivuilla