Laulamaan, loruttelemaan ja musisoimaan kirkkomuskariin

Ilmoittautuminen syksyn muskareihin on käynnissä! Ilmoita lapsesi alla olevalla sähköisellä lomakkeella.

Ryhmät kokoontuvat seuraavasti:

Vauvamuskari tiistaisin klo 13.30-14.00 Nuhlajan kerhotilassa, Isotalontie 9. Heti muskarin jälkeen toiminta jatkuu kahvilana klo 15.30 asti. Ikäsuositus 0-1,5 -vuotiaille oman aikuisen kanssa. ohjaajina Anna Fagerström ja Kirsti Koskenoja. Avointa toimintaa, johon ei tarvitse ilmoittautua. Toiminta alkaa 18.8.2020 koronatilanteesta tosin riippuen.

Muskarit Naantalin seurakuntakeskuksen lastentiloissa, Piispantie 2
Perhemuskari to klo 16.45-17.15
Muskari 3-6 vuotiaille to klo 17.30-18.00
Vetäjänä kanttori Elisa Murtoperä.

Sähköinen ilmoittautuminen tai
sähköpostilla: tuulikki.palonen-poikkeus@evl.fi
Vastaathan myös lapsen kuvauslupakyselyyn!

___________________________________________________________

Kirkkomuskarissa lauletaan, leikitään, lorutellaan, soitetaan ja kuunnellaan musiikkia.
Muskarissa lapsi pääsee kokonaisvaltaisesti kokemaan musiikin tuomaa iloa ja riemua.
Mukana kulkevat niin perinteiset kuin uudetkin lastenlaulut. Lisäksi kirkon muskarissa on aina läsnä hengellinen ulottuvuus. Yhdessä musisointi tukee lapsen kasvua ja kehitystä monipuolisesti. Muskari on kiva paikka tutustua uusiin lapsiin ja aikuisiin ja luoda heidän kanssaan uusia ystävyyssuhteita.

Kirkkomuskari on mukava yhteinen harrastus. Yhdessä leikitty, laulettu ja soitettu laulu on luontevaa vuorovaikutusta lapsen ja aikuisen välillä. Muskarien yhteydessä toimii maksuton vohvelibaari! Muskaritoiminta on muutenkin maksutonta ja muskareita vetävät musiikin ja kasvatuksen ammattilaiset.

Uutuutena aloittaa vauvamuskari. Yhteinen musisointi vahvistaa vauvan ja vanhemman välistä vuorovaikutussuhdetta ja antaa iloa.

Sulo ja Säde