Lähetyksen toimintaa

Lähetyspiiri

parittomien viikkojen torstaisin klo 13-14.30 seurakuntakeskuksessa (rh 4). Ohjelmassa on monenlaista lähetysasiaa, juomme kahvit, pysähdymme Raamatun äärelle ja laulamme virsiä ja hengellisiä lauluja. Kesän ajan lähetyspiiri on tauolla.

Lähetyspiiri on päättänyt tukea vuoden 2018 aikana keräämistään varoista seuraavia kohteita:
  • Mika Laihon työ Mongoliassa Kylväjän kautta
  • Medialähetysjärjestö Sanansaattajien Naiset toivon lähteellä -ohjelmat Jakartalla
  • Suomen Pipliaseuran kautta tehtävä Raamatunkäännöstyö Koillis-Intiassa

Merikirkkopiiri

parittomien viikkojen tiistaisin klo 12-13 seurakuntakeskuksessa (rh 3). Merikirkkopiiri tukee Suomen Merimieskirkon työtä erit. Turun Merimieskirkon kautta.

Lähetyksen kirkkopyhä

Vietämme Kansanlähetyksen kirkkopyhää su 7.4. Silloin saamme vieraaksi entisen nimikkolähettimme Jukka Revon.

Lähetyksen logo

Kesällä

Lähetyksen piirit ovat tauolla kesän ajan.

Normaalien lähetyspiirien sijaan pyrimme tekemään yhteistyötä muiden työalojen kanssa kesäraamisten merkeissä.

Kesän 2019 toiminnasta ilmoitetaan myöhemmin kevään kuluessa.