Jeesuksen askelissa, toisistamme huolehtien

Kristinuskon keskeisin sanoma on Jeesus, joka tuli sovittamaan koko maailman synnit ja joka kutsuu kaikkialla maailmassa jokaista matkaansa. Meitä kutsumaan mukaan kertomaan kaikille tästä armosta ja rakkaudesta. Samalla meitä rohkaistaan huolehtimaan ja välittämään toisistamme ja luomakunnasta. Jeesus sanoi: "Niin kuin Isä on lähettänyt minut, niin lähetän minä teidät."

Naantalin seurakunta kiinnittyy tämän kansainväliseen lähetystyöhön ja kansainväliseen vastuuseen sekä paikallistoiminan että lähetysjärjestöjen ja kehitysyhteistyöjärjestöjen kautta. Suomen evankelis-luterilainen kirkko toimii lähetystyön, kehitysyhteistyön ja katastrofiavun kautta yli 60 maassa, kuudessa maanosassa. Työtä kirkossa koordinoi Kirkon lähetystyön keskus. Työstä ulkomailla vastaavat kirkon kanssa sopimuksen tehneet järjestöt.

Suomen merimieskirkon kesäpäivät tulevat Naantaliin elokuussa

Vuonna 2021 Merimieskirkon kesäjuhla järjestetään Naantalissa 7.-8.8.

Juhlien ohjelma

Lauantaina 7.8. seurakuntakeskuksessa

klo 13 Suomen Merimieskirkko ry.n hallituksen infotilaisuus ja sen perään yhdistyksen vaalikokous (suljettu tilaisuus, vain jäsenille)

klo 15 pääjuhla, jossa tervehdyksiä ja musiikkia.

klo 17 soppapäivällinen (maksullinen)

klo 18 laulaja-muusikko Petri Laaksosen konsertti

Sunnuntaina 8.8. Naantalin kirkossa

klo 10 messu, jossa saarnaa SMK:n varapuheenjohtaja Paula Raitis ja uudet työntekijät siunataan työhön

messun jälkeen kirkkokahvit ja juhlaviestin siirto Vuosaaren seurakunnalle

Mukana juhlilla tietenkin Elis ja Siru, joiden matkaa voit seurata Naantalin seurakunnan Instagrammissa.