Jeesuksen askelissa, toisistamme huolehtien

Aikuisille suunnattua toimintaa on koronaepidemian ajan tarjolla seurakunnan yhteisille somekanavilla.

Naantalin seurakunnan Facebook
Naantalin seurakunnan Instagram

Naantalin seurakunnan Youtube
Naantalin seurakunnan Kastettu kynä -blogi

Viikko-ohjelmaa somessa:
Aamun Sana joka päivä klo 10 (Facebook ja Kastettu kynä -blogi)
Iltahartaus joka ilta klo 21 (Facebook ja Youtube)
Nojatuolikirkko sunnuntaisin klo 10 (Facebook ja Youtube)

Lisäksi vain Facebookissa:
Urkuhetki maanantaisin klo 13
Gospeljumppa tiistaisin klo 17.15
Iltapäivä Live keskiviikkoisin klo 13
Lauletaan yhdessä perjantaisin klo 13

Kristinuskon keskeisin sanoma on Jeesus, joka tuli sovittamaan koko maailman synnit ja joka kutsuu kaikkialla maailmassa jokaista matkaansa. Meitä kutsumaan mukaan kertomaan kaikille tästä armosta ja rakkaudesta. Samalla meitä rohkaistaan huolehtimaan ja välittämään toisistamme ja luomakunnasta. Jeesus sanoi: "Niin kuin Isä on lähettänyt minut, niin lähetän minä teidät."

Naantalin seurakunta kiinnittyy tämän kansainväliseen lähetystyöhön ja kansainväliseen vastuuseen sekä paikallistoiminan että lähetysjärjestöjen ja kehitysyhteistyöjärjestöjen kautta. Suomen evankelis-luterilainen kirkko toimii lähetystyön, kehitysyhteistyön ja katastrofiavun kautta yli 60 maassa, kuudessa maanosassa. Työtä kirkossa koordinoi Kirkon lähetystyön keskus. Työstä ulkomailla vastaavat kirkon kanssa sopimuksen tehneet järjestöt: